Doruk Kaan'ın Görkemli Sünnet Düğünü...

TAKİP ET

Doruk Kaan'ın ENG Garden Düğün Salonunda düzenlenen sünnet cemiyetine, Siyasi Partilerin Başkan ve Temsilcileri, STK Temsilcileri, Oda Başkanları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, İş insanları, Esnaflar, sevenleri ve akrabaları katıldı.

Doruk Kaan Delikanlılığa İlk Adımını Attı!

Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Hendek Esnaf Kefalet kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Demirel’in ve Hendek esnaflarından Şerafettin Öztürk’ün torunu Doruk Kaan sünnet olarak, delikanlılığa ilk adımını attı.

İş dünyası, siyasetçi ve spor camiasını buluşturan sünnete yoğun katılım oldu...

Doruk Kaan’ın ENG Garden Düğün Salonunda düzenlenen sünnet cemiyetine, Siyasi Partilerin Başkan ve Temsilcileri, STK Temsilcileri, Oda Başkanları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, İş insanları, Esnaflar, sevenleri ve akrabaları katıldı.

İş dünyası, siyasetçi ve spor camiasının buluştuğu Sünnet cemiyetinde Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Delikanlılığa ilk adımını atan Doruk Kaan, arkadaşları ile gönüllerince eğlenerek vakit geçirdi.

Başkan Demirel misafirlerle tek tek ilgilendi...

Sosyal hayatın ve cemiyet hayatının Hendek'te sevilen ismi Mehmet Yaşar Demirel, torununun sünnet cemiyetinde çok heyecanlıydı. Heyecanı yüzünden okunan Başkan Demirel, cemiyetine gelen konuklarıyla tek tek ilgilendi. Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Demirel,  konuklarına masalarına gidene kadar eşlik etti.
Kuranı Kerim'in okunup, duaların yapıldığı, İkramların sunulduğu sünnet cemiyetinde Demirel ve Öztürk Aileleri sünnet cemiyetinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek,  katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti.
Bizde Hendek Gerçek Haber olarak, sünnet olarak delikanlılığa ilk adımını atan Doruk Kaan'ı ve torunlarının bu mutlu gününü yaşayan Demirel ile Öztürk Ailelerini kutluyoruz.


















Sakarya Hendek esnaf odası başkan Demirel cemiyet sünnet cemiyeti iş dünyası bağımsız siyasetçi sakarya siyaset hendek siyaset