Dikkat edin! Ali İnci'ye attığınız taşlar, başınızı yarmasın!

TAKİP ET

Ali İnci, bu kavganın ortasında kalıyor. Kavganın ortasında kalan, dayağı yer, misali Ali İnci, kulaktan duyma laflarla, Hasbaş'ın hışmına uğruyor!

GÜVEN HASBAŞ ALİ İNCİ'Yİ NİYE ÖPTÜ?

Gazeteci Güven Hasbaş'ın Ali İnci ile ilgili yazdığı yazıyı okudum. Yazıyı okuduktan sonra, "Bayram değil, seyran değil, Güven Hasbaş Ali İnci'yi niye öptü? sorusunu kendime sordum.

Güven Hasbaş'ın Ali İnci'yle ilgili yazdıkları;

Güven Hasbaş, yazısında Ali İnci'yi şehrin ağabeyi olmaya çalışmakla suçluyor. Bu suçlamayı yaparken de AK Parti'nin içindeki kavgalardan örnek veriyor. Hasbaş'a göre Ali İnci, dün küfür ettiği AK Parti'nin eskileriyle, bugün poz veriyor. Verdiği bu pozlarda onu şehrin ağabeyi yapmazmış. 

Hasbaş'a göre Ali İnci, kendini dev aynasında görüyor. Danışmanlarını ilçe ilçe dolaştırıp, çalışma yaptırıyor. Hasbaş, bu çalışmalarda seni şehrin ağabeyi yapmaz, diyor.

Vekil listelerinin açıklandığında, Ali İnci'nin sıralamayı beğenmediğini söylüyor. Vekil seçildikten sonra, kendince oyun kurduğunu, plan yaptığını. Hatta İşbirlikleri yaparak,  Şehrin siyasetini dizayn etme gayretinde olduğunu söylüyor.

Güven Hasbaş, meselenin kendisini ilgilendiren tarafınıda şu şekilde açıklamış; "Meselenin beni ilgilendiren tarafı, adının önündeki unvanında Sakarya Milletvekili yazması. Sakarya’nın vekilinin şehirle ilgilenmesi, fitne fücur yerine hizmet üretmesini isterim. Şehrin ağabeyi olmak için harcadığı enerjiyi, şehrine hizmet getirmek için harcamasını istediğim için bu yazıyı kaleme aldım." 

Güven Hasbaş, Ali İnci'yi bir güzel öpmüş, fakat tavsiye bulunmadan da yapamamış. Güven Hasbaş'ın Ali İnci'ye tavsiyesi;

Lafı çok uzatmayacağım. AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye küçük bir tavsiyeyle yazımı sonlandırayım. Millet için yapılan icraat ve gönüllere girdiğinde ağabey olursun. Ben güçlüyüm benim dediğim olacak egosuyla olsan olsan itici vekil olursun.

Yazıyı okuduktan sonra, yazının satırbaşlarından, Ali İnci'yi Güven Hasbaş'a kimin ihale ettiğini anladım. Hasbaş, net bir şekilde bu yazının kendisine yazması için sipariş edildiğini kullandığı cümlelerle belli etti!

Bu yazının arkasında Geyve Belediyesi eski Başkanı, çiçeği burnunda milletvekili Murat Kaya var!

Yazının yazılma sebebiyse; Geyve Belediye başkanlığı!

Güven Hasbaş'ın Ali İnci'yi öpmesinin sebebi, Metin Atalay ve Tahsin Dişli!

AK Parti'nin ağır toplarından Şaban Dişli, yeğeni Tahsin Dişli'yi belediye başkan adayı yapmak için uğraşırken, milletvekili Murat Kaya da halefi olan Metin Atalay'ı istiyor!

Dişli ve Kaya arasında Geyve belediye başkan adayı kim olacak? kavgası var!

Ali İnci, bu kavganın ortasında kalıyor. Kavganın ortasında kalan, dayağı yer, misali Ali İnci, kulaktan duyma laflarla, Hasbaş'ın hışmına uğruyor!

Ali İnci, hafta sonu Geyve'de Şaban Dişli'yle buluşuyor. Birlikte Geyve'de bir takım ziyaretler yapıp, üzüm bahçelerinde çiftçiyle sohbet ediyor.

Bu ziyaretlerde İnci ve Dişli'nin yanında Geyve belediye başkan adaylığı için adı geçen yeğen Tahsin Dişli de var!

Bir üzüm bahçesinde çekilen fotoğraf, sosyal medyada paylaşılınca, ortalık fena karışıyor. Murat Kaya'nın kankisi Güven Hasbaş da aceleyle bu yazıyı kaleme alıyor.

Güven Hasbaş'ın bu yazıyı kaleme almasında, Geyve belediyesinin düzenlediği Ayva Festivalinin organizatörlüğünü yapmasınında etkisi var!

Hasbaş'ın kin ve intikam yüklü bu yazısı Ali İnci'ye değil, Murat Kaya'ya zarar verir!

Dişli ile Kaya'nın kavgasına Ali İnci'yi karıştırmaya çalışanlar, kendi ayaklarına sıkar!

Bu tür yazılar Ali İnci'yi Şaban Dişli'nin cephesine iter!

Gelelim Ali İnci'ye yapılan çalışmıyorsun suçlamasına...

Ali İnci, seçim öncesi ve seçim sonrası en çok çalışan milletvekili!

Ali İnci, seçim öncesi, Sakarya'yı baştan sona dolaşıp, Sakarya'da ayak basmadık yer bırakmadı!

Seçim sonrası yerel yönetimler başkan yardımcısı görevi dolayısıyla, Rize, Artvin Ardahan Kars, Iğdır, Erzurum, Samsun ve Sinop illerini tek tek dolaştı.

Erzurum'un Hınıs ve Samsun'un Ladik ilçelerinde vefat eden belediye başkanlarının yerine, yenilerinin seçilmesi çalışmalarıyla günlerce uğraştı.

Ali İnci, AK Parti Genel Merkezinin verdiği görevlerden zaman buldukça, Hendek ve Akyazı başta olmak üzere tüm ilçeleri dolaşmaya çalışıyor.

Milletvekili İnci, bu ilçelerin sorunlarına yetişmek için, zaman zaman danışmanlarını sahaya sürüyor.

Bir gazeteci olarak iddiam, Sakarya milletvekilleri içinde en çok çalışan, Ali İnci'dir! 

Meyve veren ağaç taşlanır!

Dikkat edin attığınız o taşlar sizin başınızı yarmasın!

 

sakarya geyve hendek akyazı şaban dişli ali inci murat kaya geyve belediye başkanlığı metin atalay tahsin dişli ak parti genel merkezi yerel yönetimler başkan yardımcısı ak parti güven hasbaş ayva festivali