Dikbayır: Evime helal ekmek götürmekten gurur duydum

TAKİP ET

Ümit Dikbayır: Ben bu yaşıma kadar ne işimden utandım ne de fiziken çalışmaktan. Aksine evime, aileme helâl ekmek götürmekten gurur duydum.

Dikbayır: "Ne işimden utandım, ne fiziken çalışmaktan"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki Suriyeli mülteci tartışması devam ediyor.
Bakan Soylu'nun Özdağ için "Hayvandan aşağı bir kişi" sözleriyle alevlenen tartışmaya Özdağ, "Yarın bakanlıktayım" sözleriyle yanıt verdi.
Yaşanan polemikte Özdağ siyasete yakışmayan, ahlak dışı sözleri ile halkın içinden gelen geldiği konum ile değişmeyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır için ağza alınmayacak kelimeleri sosyal medya hesabından paylaştı. 
Dikbayır: Ahlak dışı bir açıklama
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise sosyal medya hesabından yaptığı seviyeli paylaşımda: "Senaryosu kötü yazılmış bir tiyatroyu hep birlikte izliyoruz. Hayırlısı bakalım" diyerek, suskunluğunu korudu.
Özdağ ise İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ı sosyal medyadan yazdığı ahlak dışı sözler ile cevap verdi. 
Ümit Dikbayır: "Helal ekmek götürmekten gurur duydum" 
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'dan ise her zamanki gibi siyasete yakışan bir açıklama geldi. 
Ümit Dikbayır açıklamasında: "Ben bu yaşıma kadar ne işimden utandım ne de fiziken çalışmaktan. Aksine evime, aileme helâl ekmek götürmekten gurur duydum. Bana inanan güvenen hiç kimseyi de mahçup etmedim. Herkes kendine yakışanı yapar. Herkes kendine yakışanı konuşur…" Diyerek, sosyal medyadan açıklama yapan Özdağ'a cevap verdi.



 

Sakarya Hendek Siyaset İYİ Parti Zafer Partisi Ümit Öözdağ Ümit Dikbayır Hendek Geröek hbaer Helal ekmek Meral Akşener Süleyman Soylu