Dereköyspor küçük bütçesiyle büyük işler yapıyor!

TAKİP ET

Hendekli Gazetecileri Dereköyspor Kulüp Başkanı Yusuf Çulhaoğlu, ASKF Başkan Yardımcısı Hasan Zandolu ve Yöneticiler karşıladı.

HENDEKLİ GAZETECİLERDEN DEREKÖYSPOR ZİYARETİ!

Hendekli Gazeteciler; Hasan Öztürk, Kadir Kazın, Orhan Topçu, Cemil Tekin, Bülent Yaman ve Gürkan Özer, Hendek Dereköysporu ziyaret etti.

Hendekli Gazetecileri Dereköyspor Kulüp Başkanı Yusuf Çulhaoğlu, ASKF Başkan Yardımcısı Hasan Zandolu ve Yöneticiler karşıladı. Başkan Yusuf Çulhaoğlu köy meydanında yapılan sohbet sonrası gazetecileri, kulüp binasında misafir etti. Başkan Yusuf Çulhaoğlu, kazanılan kupalarla poz vererek, kupaların nasıl kazanıldığını gazetecilere anlattı.

DEREKÖYSPORUN İDMAN SAHASI YOK!

Dereköyspor Yönetimi kendilerine verilen desteği yetersiz buluyor. Futbol takımımız idman sahamız olmadığı için idmanlarını Erenler'de yapıyor. 1983 yından beri Sakarya amatörüne hizmet eden kulübümüzün idman yapacak bir sahası bile yok. Yerel yönetimler söz vermelerine rağmen yıllardır idman sahamızı yapmadılar. Bu kadar zor şartlara rağmen 81 vilayette 152 takım içinde tek köy takımı biziz. bize daha iyi imkanlar sunulursa daha başarılı oluruz. Sizin aracılığınızla, Dereköyspora söz verilen idman sahasının yapılmasını istiyoruz.

KÜÇÜK BÜTÇELERLE BÜYÜK İŞLER YAPIYORUZ!

Dereköyspor başkanı Yusuf Çulhaoğlu'na Dereköyspor'un bütçesini sorduk. Kendileri bize bütçeyi söyledi. Dereköyspor'un bütçesi çok düşük. Düşük bütçeye rağmen iyi transferler yaptılar ve iddalı olduklarını söyledi. gazeteci arkadaşlarla Dereköyspor'un bütçesini sezon sonu açıklama kararı aldık. Bütçe o kadar düşük ki başka takımların 2-3 transfer maliyeti kadar...

Futbolcularla iyi ilişkiler içinde olan Dereköyspor Yönetimi, transferlerde hiç zorluk yaşamadıklarını ve iskelet kadroyu korudukların söylediler. Başkan Yusuf Çulhaoğlu, " Bizim futbolcularımız bizi tercih ediyorlar. Bizi para için değil, başarı yakalamak için tercih ediyorlar. Hiç bir futbolcumuza borcumuz yok. Dereköyspor'da az para var, ama çok huzur var. Allah'a şükür kulübümüzde birlik beraberlik ve huzur var. Bizim en büyük gücümüz köydeki birlik beraberliktir." Dedi.

Dereköyspor ziyaretinin sonunda başkan yusuf Çulhaoğlu ve arkadaşlarına BAL liginde başarılar diledik.

 

 





Sakarya Amatör futbol Askf bal ligi hendek dereköyspor şampiyon transfer transfer bütçesi