Dereköyspor, İzmit Kullarspor'la hazırlık maçı oynadı

TAKİP ET

Maçın 2. yarısına atak başlayan Dereköyspor, maçın 61. dakikasında Batuhan Berke Elma'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Hazırlık Karşılaşması Sonucu:

İzmit Kullarspor: 2 Hendek Dereköyspor: 1

İzmit Kullarspor sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasında temsilcimiz Hendek Dereköyspor, Kullarspor'a 2-1 mağlup oldu.

İlçemizi Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da temsil edecek olan takımlarımızdan Hendek Dereköyspor, dün Kullarspor sahasında İzmit temsilcisi Kullarspor ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

HENDEKSPOR ÖNE GEÇTİ...

Kullarspor-Dereköyspor maçının ilk devresi karşılıklı ataklarla geçti. Her iki takımın gol ayakları susunca, ilk yarı 0-0 berabere bitti.

Maçın 2. yarısına atak başlayan Dereköyspor, maçın 61. dakikasında Batuhan Berke Elma'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Yediği gol sonrası toparlanan Kullarspor oyunda dengeyi kurarak, Dereköyspor kalesine yüklenmeye başladı. Kullarspor, 67. dakikada Erdem Korkmaz Güner ve 79. dakikada Ufuk Gülez'in attığı gollerle hazırlık maçını 2-1 kazandı.

BAŞKAN ÇULHAOĞLU'NDAN YEMEK TEŞEKKÜRÜ

Yapılan hazırlık karşılaşması sonrasında, Hendek Dereköyspor Kulübü'ne Kullarspor Başkanı ve Yönetimi tarafından yemek ikramında bulunuldu. Dostluk maçı dostluk yemeği yenilerek noktalandı. Hendek Dereköyspor Kulübü Başkanı Yusuf Çulhaoğlu, İzmit Kullarspor Başkanına ve Yönetimine yaptıkları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.









Sakarya Kocaeli Hendek İzmit Dereköy Kullar Bal Ligi hazırlık maçı Kullarspor Dereköyspor