Dereköyspor, İstanbul deplasmanından eli boş döndü

TAKİP ET

Temsilcimiz Hendek Dereköyspor karşılaşmaya, birçok oyuncusunun hafta başından bu yana gribal enfeksiyonla boğuşmasına rağmen hızlı başladı.

KÜÇÜKÇEKMECE SİNOPSPOR:2

HENDEK DEREKÖYSPOR: 0

İlk yarı oynanan iyi oyun sonuç getirmedi. Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendek Dereköyspor, İstanbul'dan mağlup döndü. Küçükçekmece Sinopspor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendek Dereköyspor, dün İstanbul deplasmanında İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor ile Bakırköy Şenlikköy Stadyumunda karşı karşıya geldi. Saat: 14.00'da başlayan karşılaşmayı Hakem Muammer Sarıdağ yönetirken yardımcılıklarını ise, Erdinç Tufan, Cihat Sevi ve Ali Aydın yaptı.

Temsilcimiz Hendek Dereköyspor karşılaşmaya, birçok oyuncusunun hafta başından bu yana gribal enfeksiyonla boğuşmasına rağmen hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarında rakip kaleyi sürekli yoklayan Dereköyspor, birçok fırsattan yararlanamadı. Karşılıklı ataklarla devam eden ilk yarıda gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi 0-0 sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha rolantide başladı. Hendek Dereköyspor'un ilk yarıya göre, daha etkili bir oyun sergilemesi beklenirken, soğuk havanın ve rüzgarın da etkisiyle oyunu sahaya yansıtmakta zorlandığı görüldü. Rakip takım Küçükçekmece Sinopspor, Hendek Dereköyspor kalesine yaptığı ataklarla yüklenmeye başladı. Bu ataklar karşılaşmanın 64. dakikasında sonuç verdi. Semih'in golü ile Küçükçekmece Sinopspor, Hendek Dereköyspor karşılaşmasında 1-0 öne geçti. 1-0'dan sonra daha da yüklenmeye başlayan ev sahibi takım Sinopspor, 2. golünü penaltıdan buldu. Karşılaşmanın 74. dakikasında yapılan penaltı sonrası Umut'un golü ile Sinopspor 2-0 üstünlüğe ulaştı. Kalan 15 dakikada başka gol olmayınca İstanbul Bakırköy Şenlikköy Stadyumunda oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım Küçükçekmece Sinopspor, 2-0 kazanmış oldu.

Temsilcimiz Hendek Dereköyspor, bu hafta kendi sahasında ve seyircisinin önünde ilk yarının son karşılaşmasında ligin en güçlü ekiplerinden Çorluspor 1947 takımı ile karşı karşıya gelecek.

















Sakarya İstanbul Dereköy Küçükçekmece Bal Ligi Küçükçekmece Sinopspor 11. Grup puan durumu Fikstür Hendek Gerçek Haber