Dereköyspor'da ara transfer çalışmaları hızlı başladı

TAKİP ET

Furkan Karabaş, kendisini Dereköyspor'lu yapan imzayı bugün attı. İmza törenine, Hendek Dereköyspor Kulübü Başkanı Osman Çulhaoğlu ve takımın teknik patronu Yusuf Berk Yıldız katıldı.

Dereköyspor'da ara transfer çalışmaları başladı

BAL temsilcimiz Hendek Dereköyspor, ara transfer çalışmalarına start verdi.

İlçemizi Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da temsil eden takımlarımızdan Hendek Dereköyspor, ara transfer çalışmalarına bugün itibariyle başladı.

İlk transfer Kazımpaşa Birlikspor'dan Furkan Karabaş oldu

Temsilcimiz Hendek Dereköyspor, bir başka Sakarya temsilcisi olan Kazımpaşa Birlikspor'dan Furkan Karabaş'ı renklerine bağladı. Furkan Karabaş, kendisini Dereköyspor'lu yapan imzayı bugün attı. İmza törenine, Hendek Dereköyspor Kulübü Başkanı Osman Çulhaoğlu ve takımın teknik patronu Yusuf Berk Yıldız katıldı.

Atılan imza sonrasında transfer ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Osman Çulhaoğlu şunları söyledi. Çulhaoğlu, "Furkan Karabaş bizim takip ettiğimiz bir oyuncuydu. İlk yarının bitmesiyle birlikte hiç vakit kaybetmeden oyuncunun kulübü ile görüşerek harekete geçtik. Yapılan görüşmeler neticesinde ise bugün Furkan Karabaş'a kendisini Dereköyspor'lu yapacak olan imzayı attırdı. Dereköyspor'umuz için yaptığımız transferimiz hayırlı olsun. İleriki günlerde de taransfer çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Hendek Dereköyspor Kulübü Yönetiminden yapılan açıklamada ise, "Takımımızda önemli görülen noktalara transferler yapacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Allah'ın izni ile, 1-2 hafta içerisinde transfer çalışmalarını sonlandırıp, lige hazır hale geleceğiz" denildi.

Sakarya Hendek Kazımpaşa Dereköy Kazımpaşaspor Hendek Dereköyspor Bal Ligi 11. Gup Puan Durumu Fikstür transfer çalışmaları Hendek Gerçek Haber gündem güncel hendek gerçek haber hendekgerçekhaber