DEREKÖY SİNOP'A BİLENİYOR, KARŞILAŞMAYI KÜÇÜKÇEKMECE SİNOPSPOR SAYFASI CANLI YAYINLIYOR

TAKİP ET

Hendek Dereköyspor & Küçükçekmece Sinopspor karşılaşması, 18 Aralık 2022 Pazar günü saat: 14.00'da Küçükçekmece Sinopspor'un Facebook sayfası üzerinden canlı olarak ekranlarınıza gelecek.

Hendek Dereköyspor & Küçükçekmece Sinopspor karşılaşması, Küçükçekmece Sinopspor'un Facebook sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İlçemiz Hendek'i Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da temsil eden takımlarımızdan Hendek Dereköyspor, İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Son 3 haftada düşüşe geçerek puan kayıpları yaşayan İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor, yaşanan başarısızlığın faturasını Teknik Direktör Murat Şenvardar'a kesti. Takımdan ayrılan Şenvardar'ın sonrasında hızlıca hareket eden yönetim yeni teknik adam Ertuğrul Yiğit ile anlaşma sağladı.

Temsilcimiz Hendek Dereköyspor ise, ligdeki güzel gidişatını sürdürmek istiyor. Salı gününden bu yana antrenmanlarına ara vermeden devam eden temsilcimizde hedef mutlak 3 puan olarak belirlendi.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan takımın teknik patronu Yusuf Berk Yıldız, "Hafta başından beri rakibimiz Küçükçekmece Sinopspor'u yenebilmek için özel olarak antrenman programı yapıyoruz. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Rakibimizin iyi bir takım olduğunun farkındayız fakat biz de genç ve dinamik bir takımız. Ben sporcularıma güveniyorum, alnımızın akıyla mücadele edip, o sahadan 3 puanı almış bir şekilde Hendek'e döneceğiz" dedi.

Bu önemli karşılaşmayı, 18 Aralık 2022 Pazar günü saat: 14.00'da Küçükçekmece Sinopspor'un Facebook sayfası üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

hendek hendek belediyesi Dereköy Dereköyspor hendek dereköyspor bal futbol hendek gerçek haber hendekgercekhaber