Demirel Ailesinin yakışıklı prensi Serdar Deniz sünnet oldu!

TAKİP ET

Samet ve Sena Demirel çifti çocuklarının sünnet cemiyetinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilendi.

DEMİREL AİLESİNİN YAKIŞIKLI PRENSİ SERDAR DENİZ SÜNNET OLDU!

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Samet Demirel ve Sena Demirel çiftinin biricik oğulları Serdar Deniz,Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesindeki hanelerinde düzenlenen cemiyetle sünnet oldu.

Demirel Ailesini sünnet cemiyetinde dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Serdar Deniz'in sünnet cemiyetine, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek, 14 Nolu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hasan Ayar, STK Temsilcileri, Esnaflar, Muhtarlar ve davetliler katıldı.

DEMİREL AİLESİ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Samet ve Sena Demirel çifti çocuklarının sünnet cemiyetinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilendi. Baba Samet Demirel, Sünnete katılan konuklarını kapıda karşıladı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Samet demirel, katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür etti.

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel de cemiyete katılan esnaflarla ilgilenerek, sohbet etti.

Din görevlilerin Kuran-ı Kerim okuyarak dua ettiği sünnet cemiyetinde ikramlarda bulunuldu. 









Sakarya Hendek Esnaf ve sanatkarlar odası sesob oda berberler ve kuaförler odası şoförler odası Hasan Alişan Demirel Ak Parti Chp Mhp Baykal muhteşem sünnet cemiyeti