CUMHUR İTTİFAKININ BAŞKANLARI YAŞLILARLA İFTARDA BULUŞTU

TAKİP ET

Cumhur İttifakının başkanları, Melek Nişancı Huzurevi sakinleri ile Seyir Terasında iftarda buluştu.

BAŞKANLAR HUZUREVİ SAKİNLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, Melek Nişancı Huzurevi sakinleri ile, iftarda buluştu.

Cumhur İttifakının Başkanları, Seyir Terasında düzenlenen iftar programında, Melek Nişancı Huzurevi sakinleriyle birlikte iftar açtı. Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlenen iftar programına,  Başkanı Babaoğlu'nun eşi, Esra Babaoğlu da katıldı. Cumhur İttifakının Başkanları, yaşlılarla iftar açmanın verdiği mutlululukla, yaşlılarımız başımızın tacıdır, dedi.Cumhur İttifakının Başkanları; Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinleriyle Seyir Teras’ta düzenlenen iftarda bir araya geldik. Ramazan ayının bereketi ve huzuru, kıymetli büyüklerimizin güzel anlatımlarıyla daha da anlamlı oluyor. Başımızın tacısınız" diye konuşarak, yaşlılarımıza duydukları sevgi ve saygıyı gösterdiler.

hendek belediye ak parti hendek belediyesi huzurevi hendek melek nişancı huzurevi hendek ak parti turgut babaoğlu başkan baykal seher namlı dündar ak parti kadın kolları iftar seyir terası yaşlılar haftası