CUMHUR İTTİFAKININ BAŞKANLARI TURNUVAYI İZLEDİ

TAKİP ET

Depremzedelere yardım için düzenlenen Turnuvaya, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Sporcu velileri ve Hendekli futbol severler izledi.

CUMHUR İTTİFAKININ BAŞKANLARI TURNUVAYI İZLEDİ

Depremzedelere yardım toplamak için, Hendek Suni Çim sahada Mini CUP Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya; Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu, Yenimahallespor, Hendekspor, Hendek Gençlikspor, Rasimpaşaspor ve Beylerbeyispor kulüpleri katıldı.

Depremzedelere yardım için düzenlenen Turnuvaya, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Sunmanlar Derneği Başkanı Fatih Sunman, Hendek Veteran Takımı, Sporcu velileri ve Hendekli futbol severler izledi.

DEPREMZEDELERİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

Toplanan yardımlar deprem bölgesine Mini CUP turnuvasında toplanan yardımların yetkililere teslim edilerek deprem bölgesine gönderildi.

Organizasyon komitesinde olan Orhan Kumru, turnuvayla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Antrenör Orhan Kumru: "6 Şubatta 11 ili kapsayan ve asrın felaketi olarak tanımlanan bir deprem oldu. Ülke olarak hepimiz üzüldük. 1999 yılında depremi yaşayan bir şehir olarak deprem bölgesindeki Vatandaşlarımızı en iyi şekilde anlayanlar bizleriz. Hocalarımız sağolsunlar böyle bir turnuva düzenleyelim, depremzedelere destek amaçlı bir yardım kutusu koyalım düşüncesi ile bu işe soyunduk. Sağolsunlar Başkanlarımız, takımlarımız ve alt yapılarımız bizleri kırmadı ve hatta İstanbul Beylerbeyinden bir takım geldi. 6 takım olarak bir turnuva düzenledik, bu turnuvada bir stant açtık toplanacak olan paraları yetkili birimlere teslim edeceğiz ordan da gerekli yere gidecek.  Ülkemizin başı sağ olsun, kazanan Hendek, kazanan Türkiye olacak. Çocuklarımız biraz rahatlasınlar. Önce koranavirüs ardından deprem derken çocuklarımız da zor günler geçiriyorlar, onlar için de değişiklik oldu ifadelerine yer verdi" diye açıklama yaptı.

TOPLANAN BAĞLŞ 3610 TL

Turnuvayı izleyenler, yardım kutusuna 3610 TL Bağış yaptı. Yapılan bağış, depremzedelere ulaştırılması için yetkililere teslim edildi.

 




















Sakarya Hendek deprem depremzede yardım mini cup yardım Beylerbeyi Hendekspor Hendekgençlik spor rasimpaşaspor Hendek fenerbahçe futbol okulu yenimahallespor Ak parti yunus tever baykal