CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAKTAR ÇAMLICA'DA...

TAKİP ET

Köy tüzel kişiliklerine ait olan ata toprakları Belediyelere aktarıldı. Yüzlerce yıldır köylülerin kullanımında olan topraklar satıldı.

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAKTAR ÇAMLICA'DA...

CHP Hendek Belediye başkan adayı Nihat Bayraktar, Çamlıca mahallesinde her hafta kurulan Cuma Pazarını ziyaret etti. Başkan adayı Nihat Bayraktar, Cuma Pazarından sonra kahvehane ziyaretleri yaptı.

CHP Belediye Başkan adayı Nihat Bayraktar'a Çamlıca mahalle sakinleri ilgi gösterdi. Başkan adayı Bayraktar vatandaşlarla, Çamlıca mahallesinin sorunlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulundu. 

Belediye Başkan adayı Bayraktar, Çamlıca ziyareti sonrası, basın açıklaması yaptı. Başkan adayı Nihat Bayraktar;

Cuma günü Çamlıca mahallesindeydik;

Cuma pazarı ve kahve ziyaretlerini yaptığımız Çamlıca’da mahalle sakinleri ve esnafımızla görüş alışverişinde bulunduk.

Büyük mahallelerimizden biri olan Çamlıca, maalesef Büyükşehir yasası ile Belde statüsünü yitiren mahallelerimizden. Bu yasa ile köy tüzel kişiliklerine ait olan ata toprakları Belediyelere aktarıldı. Yüzlerce yıldır köylülerin kullanımında olan topraklar satıldı.

Hemen her esnafın bulunduğu Çamlıca mahallesi sakinleri hayat pahalılığından yakındı, esnafımız sıkıntıda, hergün artan fiyatlara yetişemiyoruz, dediler. Hemen her mahallemizde olduğu gibi Çamlıca mahalle sakinleri de yollarınndan bozukluğundan şikayetçi.

Biz bugün sizlerle yaptığımız bu görüş alışverişini Allah nasip ederde Belediye Başkanı olursam daha sıklıkla yapacağız.

Her mahallenin sorununu mahalleliyle birlikte yerinde tespit edip, birlikte çözüm üreteceğiz.

Sizlerle birlikte kurduğumuz bu güçlü gönül ve dostluk bağları ile birlikte karar verip, birlikte başaracağız.











hendek belediyesi başkan adayı nihat bayraktar chp çamlıca esnaf sıkıntıda hayat pahallılığı artan fiyatlar büyükşehir yasası yer satışları bozuk yollar birlikte başaracağız birlikte çözüm üreteceğiz son dakika gündem güncel hendek gerçek haber