ÇEKİŞMELİ GEÇEN MAÇI 1954HENDEKSPOR KAZANDI!

TAKİP ET

Başkan ORAL; Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Bu galibiyeti engelli kardeşlerimize hediye ediyoruz. Bugün bizleri bu önemli maçta yalnız bırakmayan belediye başkanımız Turgut Babaoğlu ve MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı'ya teşekkür ederim, dedi.

ÇEKİŞMELİ MAÇI 1954HENDEKSPOR KAZANDI!

Erkekler Hentbol 2. Lig (A) grup maçında 1954 Hendekspor, evinde İstanbul Teknik Üniversitesi’ni (İTÜ) konuk etti. Çekişmeli geçen maçı güçlü rakibi karşısında zorda olsa kazanmasını bilen 1954Hendekspor, dikkatleri üzerine çekiyor.

Hendek Yeni Kapalı Spor Salonunda saat:13:00'te başlayan maça hentbol severler ilgi gösterdi. 1954Hendekspor'u bu önemli maçta, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve MHP Yönetimi yanlız bırakmadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında kontrollü oynayan 1954Hendekspor, soyunma odasına 15-11 üstünlükle girdi.

Maçın ikinci yarısı çekişmeli geçti. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta 1954Hendekspor, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) karşısında sahadan 31-30 galip ayrılarak, çok önemli galibiyete imza attı.

1954Hendekspor Başkanı Hurşit Koray Oral maç sonunda kısa bir açıklama yaptı. başkan Oral; Genç bir ekiple ve tamamen kendi özkaynaklarımızla, elimizdeki kısıtlı bütçeye rağmen, Hendek şehrini iyi temsil ediyoruz. Teknik ekibimi, sporcularımızı zor şartlar altında yaptıkları mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Hendek şehri bu çocuklara sahip çıksın. Bu çocukların önümüzdeki yıllarda büyük başarıların altına imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Bu galibiyeti engelli kardeşlerimize hediye ediyoruz. Bugün bizleri bu önemli maçta yalnız bırakmayan belediye başkanımız Turgut Babaoğlu ve MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı'ya teşekkür ederim." dedi.

hendek belediye yeni kapalı spor salonu hendek belediyesi mhp başkan turgut babaoğlu başkan burhan namlı hentbol erkekler 2. lig a grubu 1953hendekspor istanbul teknik üniversitesi itü