Canlı ve Sefa'dan Başkan Babaoğlu'na Seçim Uyarısı!

TAKİP ET

Sizi yanlış yönlendiriyorlar, bu iş sizin için tehlikeli. Seçimlerde bu durum sizin ve bizim karşımıza çıkar...

OY ÇOKLUĞU...
Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının üzerinden 1 hafta süre geçmesine rağmen ilçe gündeminde Cumhur İttifakının 11. ve 13. gündem maddelerindeki görüş ayrılığı konuşuluyor.
Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısında Cumhur İttifakı 11. ve 13. maddelerde fikir ayrılığına düştü. 11. ve 13. maddeler OY ÇOKLUĞU ile kabul edildi.
HAMİT CANLI'DAN TEŞEKKÜR VE ELEŞTİRİ...
AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, Yenimahalle bölgesinde yapılan cep park çalışmalarını beğendiğini söylerken, kaldırımların daralmasından şikayetçi oldu. Grup Sözcüsü Hamit Canlı, Yenimahallede yapılan çalışmalar çok güzel, fakat bu tür çalışmalar yapılırken, bölgede yaşayan vatandaşların ve esnaflarımızın düşüncesi alınırsa daha güzel olur, dedi. her şeye rağmen çalışmaların güzel olduğunu söyleyen Grup Sözcüsü CANLI, başkan Turgut Babaoğlu'na Yenimahalledeki çalışmalardan ötürü teşekkür etti.
AK PARTİ GRUP SÖZCÜSÜ HAMİT CANLI 11.MADDEYE MUHALEFET ETTİ.
Meclisin 11.gündem maddesinde belediyeye ait Dereköy ve Başpınar mahallelerindeki parsellerin satışı için belediye başkanı ve encümene yetki verilmesi görüşüldü. Ak Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, Başpınar mahallesinde belediyeye ait yerin satılmamasını ve çok güzel bir konumu olan bu yere belediye yemekhanesinin yapılabileceğini ve belediyenin kira ödemek yükünden kurtulabileceğini söyledi. Hamit Canlı bu yüzden AK Parti Gurubu olarak bu satışa hayır oyu kullanacaklarını söyledi.
Başkan Babaoğlu meclise bu yer hakkında bilgi verdi. Başkan Babaoğlu, bu yerin genişlik ve uzunluk ölçülerinin yemekhane tesisi yapmaya uygun olmadığını ve şu anki yemekhane binasına çok uygun kira bedeli ödediklerini, kirada oturmanın bina yapmadan daha uygun olduğunu söyledi.
AK PARTİ 13. MADDEYİ KABUL ETMEDİ...
Ocak ayı meclis toplantısının 13. gündem maddesinde Cumhur İttifakı fikir ayrılığı yaşadı. AK Partili İmar Komisyonu Üyesi Adem Sefa söz alarak, 13. maddenin sakıncalarını anlatarak başkan Babaoğlu'nu; " Sizi yanlış yönlendiriyorlar, bu iş sizin için tehlikeli. Seçimlerde bu durum sizin ve bizim karşımıza çıkar. Size kim akıl veriyorsa, yanlış akıl veriyor. Bunun hesabını siz de biz de veremeyiz. Bozulan 18 ler konusunda 1-2 kişinin işlerini çözmek ve onları memnun etmek için tehlikeli bir sürece girmeyelim. Avukatlar işin para kazanma yönünde, bizler ise teknik yanındayız. Bu soruna 1-2 kişinin sorunu olarak bakmayalım, genel sorun olarak bakalım ve devletin verdiği yetkiyi iyi kullanarak, bu sorunları kökünden çözelim" Dedi.
Başkan Babaoğlu bozulan 18 Uygulamaları için hukukçularla mimar ve mühendisleri bir araya getirme çalışması yapacağını söyleyerek, bu işin çözümü noktasında çalışmalarını başlatacağını söyledi.
 












hendek belediye ocak ayı meclis toplantısı ak parti mhp 18 uygulaması bozulan 18 uygulaması imar iskan yer satışları başkan turgut babaoğlu