Canlı sordu, Babaoğlu cevapladı...

TAKİP ET

- Ardahan Sitesi sahiplerinin beklentileri var. Ardahan Sitesi ile ilgili bir açıklama yapar mısınız? - Süleyman Seba Spor Kompleksi Projesinin akibeti nedir? -  Arife günü pazar açılacak mı? Esnafımız bu konuda açıklama bekliyor.

CANLI SORDU, BABAOĞLU CEVAPLADI...
AK Parti Grup Söscüsü Hamit Canlı, gündem dışı söz alarak, Meclis Başkanı Turgut Babaoğlu'na sorular sordu. AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı sorulara geçmeden önce Temmuz Ayı Meclis Toplantısının ve Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını diledi.
Grup Sözcüsü Hamit Canlı'nın Soruları:
- Ardahan Sitesi sahiplerinin beklentileri var. Ardahan Sitesi ile ilgili bir açıklama yapar mısınız?
- Süleyman Seba Spor Kompleksi Projesinin akibeti nedir?
-  Arife günü pazar açılacak mı? Esnafımız bu konuda açıklama bekliyor.
BAŞKAN BABAOĞLU HAMİT CANLI'NIN SORULARINI CEVAPLADI
ARDAHAN SİTESİNDEKİ SORUNLA İLGİLİ CEVAP
Başkan Babaoğlu AK Parti grup sözcüsü Hamit Canlı'nın Ardahan Sitesi ile ilgili sorusuna cevap verdi. Başkan Babaoğlu; "Ardahan Sitesindeki sorunla belediyemizin hiçbir dahili olmamasına rağmen oradaki vatandaşlarımızın mağduriyetini çözmek adına devreye girdik. Projesi bitti. Kaç tane daire çıkıyor, kaç adet dükkan çıkıyor, hepsinin tespitlerini yaptık. Sadece 1 kat daha üzerine koyduğumuz zaman mağduriyetler en aza iniyor ve bir müteahhittin girip yapma şansının olabileceği duruma geliyor. Ciddi bir para yatırıp karşılığında hiçbir şey alamamak söz konusu. Vatandaşın katkısıyla o binayı hayata geçirebileceğiz. Proje, harç ve kazı ise ile ilgili de kendilerine destek vereceğiz” Dedi.
SÜLEYMAN SEBA SPOR KOMPLEKSİNİN İHALESİ AĞUSTOS AYI İÇİNDE YAPILACAK
Başkan Babaoğlu, Süleyman Seba Spor Kompleksi Projesi ile ilgili soruyu cevapladı. Başkan Babaoğlu, “Bu güne kadar uzamasındaki sebepleri tekrarlamamıza gerek yok. Ülkenin ekonomik durumuda ortada. Proje detaylarımızı daha önce açıkladık. Bütün spor alanları alanlarını barındıracak bir proje hazırladık. İnşallah Ağustos ayı içerisinde ihalesini yapıp hemen kazmayı vuracağız” Dedi.
ARİFE GÜNÜ PAZAR AÇILMAYACAK
Başkan Babaoğlu AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı'nın arife günü pazar açılacak mı? sorusuna cevap verdi. Başkan Babaoğlu, arife günü pazar açılmayacağını net ve kararlı bir şekilde söyledi.
Başkan Babaoğlu, "Ülke ekonomisinin durumu ortada. Esnafımızın durumuda ortada. Esnafımız daha fazla akzansın diye arife günü pazar açmama kararı aldık" Dedi.

 

Sakarya Hendek Belediye Temmuz ayı olağan meclis toplantısı meclis belediye meclisi Süleyman seba spor kompleksi Mhp Ak parti Turgut babaoğlu Cumhur İttifakı