ÇAĞLAYAN MAHALLESİ YENİ YAŞAM ALANINA KAVUŞUYOR

TAKİP ET

Hendek Belediyesi tarafından Çağlayan Mahallesi’nde yapımına başlanan içerisinde Muhtarlık binası, şadırvan, Futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile yürüyüş ve dinlenme alanlarının bulunduğu Çağlayan Park Projesinin çalışmalarının son aşamaya geldiği açıklandı.

MİNİ OYUN SAHALARI VE SPOR GRUPLARI

Hendek Belediyesi mahallelerde yaptığı çalışmalarla hem çocukları hem de ailelerini sevindirmeye devam ediyor. Çağlayan mahallesinde Hendek Belediyesi tarafından daha önceden yapılan çalışmalar kapsamında Çağlayan Mahallesi Merkez caminin şadırvanı ile muhtarlık binası yenilenmişti. Çağlayan mahallesindeki çocukların gönüllerince oyun oynamalarını sağlamak ve mahalleye yeni yaşam alanı kazandırmak adına Çağlayan Park Projesinde son aşamaya gelindiği açıklandı. Çalışmaların büyük çoğunluğunun tamamlandığı projede, çocuk oyun alanları, mini futbol sahası, mini basketbol sahası, voleybol sahası, kamelyalar, banklar, yeşil alanlar, açık hava spor aletleri ve yürüyüş parkuru yer alıyor. Ayrıca Parkın aydınlatmaları için güneş enerjili panellerin kullanılacağı ifade edildi.

BAŞKAN BABAOĞLU: MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

Çağlayan Park Projesi hakkında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Mevcut parkların bakım ve onarımlarının yanında; yeni oyun grupları inşa ederek çocuklarımızın uygun alanlarda oynayabilmesi ve hemşehrilerimizin de hoşça vakit geçirebilmeleri adına ilçemize yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Ekiplerimizin çalışmaları doğrultusunda Çağlayan Mahallemizde yapımına başladığımız Çağlayan Park Projesinde son aşamaya geldik sayılır. Daha önce muhtarlık binası ve tarihi şadırvanı yenilediğimiz parkın etrafını kafes tel çit ile çevirdik. 3 katlı beton tribün (amfi), mini Futbol sahası, tek pota basketbol sahası, voleybol sahası, fitness spor aletleri, çocuk oyun grubu (kauçuk zemin kaplamalı), 2 adet kamelya ve kilit parke yürüyüş yollarının çalışmalarını bitirme aşamasına getirdik. Kale direk montajları ve çim serim işlemlerinin ardından Çağlayan Park Projemizi kısa sürede hizmete almayı planlıyoruz. Bu parkımızın Çağlayan Mahallemize çok yakışacağını düşünüyorum. Şimdiden ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

 

hendek hendek belediyesi turgut babaoğlu çağlayan mahallesi çağlayan park park futbol sahası voleybol sahası hizmet hendek gerçek haber hendekgercekhaber