Bu şehir Hendekspor'a sahip çıkmalı

TAKİP ET

Destek konusunda başta şehri yönetenler, Siyasetçiler, STK Temsilcileri, İş adamları ve Esnaflar olmak üzere herkes Hendekspor için taşın altına elini koymalı!!!

ADIYAMANSPOR-HENDEKSPOR HAZIRLIK MAÇI 0-0 BİTTİ
Kızılcahamam'da kampta antrenmanlarını sürdüren Hendekspor'un 2.lig Kırmızı Grup temsilcisi Adıyamanspor ile oynadığı hazırlık maçını izledim. Hazırlık maçı 0-0 berabere bitti.
Her ne kadar Adıyamanspor bir üst ligde oynasada, futbol olarak Hendekspor'u ezemedi. Kızılcahamam kampının 3.gününde oynanan hazırlık maçında doğrusunu söylemek gerekirse, futbol ve skor olarak Adıyamanspor karşısında böyle bir sonuç beklemiyorduk. Çünkü Adıyamanspor 2.Lig takımıydı ve kadro kalitesi bize göre çok yüksekti.
HAZIRLIK MAÇINDA DİKKATİMİ ÇEKENLER
Hazırlık maçında takımın kondisyonu ve bazı bölgelerdeki rekabet dikkatimi çekti. Bunun yanında forvet oyuncularımızın etkisizliğide beni düşündürdü...
Hendekspor, hazırlık maçında 4-3-3 sistemine göre sahada dizildi. Talip Hoca, 4-3-3 sistemini oturtmaya çalışıyor.
Talip hoca, takımın bugünkü haliyle bu sistemi oturtmak için çok zorlanır. Sistemi oturtsa bile, sportif başarı almada zorlanır, çünkü kadro kalitesi çok önemli...
Adıyamanspor hazırlık maçı sonrası, takımda kadro olarak eksiklikleri hissettik. Bu eksiklikler neler?
Talip hoca Bal Liginde olduğu gibi topa hakim olan ve oyunun kontrolünü elinde tutan bir oyun sistemi istiyor. Bu oyun sisteminde her iki bek oyuncusu aynı anda hücuma çıkacak. Stoperlerin ayakları iyi olacak ve ileriye çıkacak. Geri dönüşlerde stoperleriniz hızlı, sert ve kesici olacak.
Talip hocanın sisteminde oyun rakip kale önünde oynanacak. Bunu yapabilmek içinde, karşı kaleye top taşıyacak, dar alanda ikili oyunları iyi oynayabilen, topu iyi kullanabilen kanat oyuncularına, top taşıyan, mesafeyi iyi kateden iyi bir 8 numaraya, yüksek toplarda başarılı, sırtı kaleye dönük oynayabilen ve servis yapabilen iyi bir santrafora ihtiyaç var.
Lig uzun bir maraton. cezalar, sakatlıklar ve Pandemiden ötürü hastalıklar yaşanabilir. Bu yüzden bu uzun maratonda alternatifi bol olan kadro yapmak gerekir. Bunlar yapıldığı takdirde, başarının geleceğine inanıyorum.
BAŞKAN BABAOĞLU: HENDEK'İN HER ZAMAN HEDEFLERİ VARDIR...
Ben bu eksiklikleri söylerken, elimizdeki futbolcu kadrosunun değersiz olarak görmüyorum. Mevcut kadromuzla ligde tutunuruz. İyi maçlarda oynarız. Fakat belediye başkanı Turgut Babaoğlu'nun dediği gibi, Hendek'in her zaman hedefleri vardır...
Hedef varsa, iyi kadro kurulmalıdır. Hele bir yola çıkalım da, oynadıkça eksiklerimizi görürüz. Kervan yolda düzülür, mantığı kötü sonuçlar doğurabilir. Ortaya çıkan kötü sonuçları düzeltmek içinde, sonradan çok paralar harcanabilir. Bence kervan yolda değil, yola çıkmadan düzülmelidir...
SAKARYA ŞEHRİ HENDEKSPORA SAHİP ÇIKMALI...

Hendek şehri, 70 yıllık özlemi sona erdiren Hendekspor'a sahip çıkmalıdır!
Futbol olarak profesyonel olan şehir, düşünce olarakda profesyonel olmalı!!!
Şehrin dinamiklerinin harekete geçerek, Hendekspor'a destek vermesi gerekir!
Destek konusunda başta şehri yönetenler, Siyasetçiler, STK Temsilcileri, İş adamları ve Esnaflar olmak üzere herkes Hendekspor için taşın altına elini koymalı!!!
El koyma konusunda başkan Babaoğlu'nun hakkını vermek gerekir, çünkü O elini değil, gövdesini taşın altına koydu!
Hendekspor için çırpınan, mücadele eden belediye başkanı Turgut Babaoğlu, 3.Ligde yalnız bırakılmamalı!
Hendekspor sadece Hendek'in takımı değil, aynı zamanda Sakarya şehrinin takımıdır!
Hendekspor'un başarısı, Sakarya şehrinin başarısıdır!
Başkan Babaoğlu, Hendekspor konusunda hassas davranıyor!
Başkan Babaoğlu'nun hedefe koşan bir Hendekspor yapacağında benim ve Hendekspor taraftarının bir süphesi yok!
Sadece zamanımız kısıtlı ve ligin başlamasına 20 gün kaldı. Endişemiz bu yüzdendir...
Her şeye rağmen başkan Babaoğlu'nun Talip hocanın transfer isteklerini geri çevirmeyeceğini düşünüyor ve Hendekspor'un ses getirecek transferler yapacağına inanıyorum. Kongre sonrası transfer konuları dahada netleşir, diye düşünüyorum.

sakarya hendek hendekspor 3.lig adıyamanspor hazırlık maçı kongre hedef kızılcahamam turgut babaoğlu