Bu işin sırrı belediyelerde dalgalanan ampul ve üç hilalli bayraklar mı?

TAKİP ET

Sayın Canlı! Bu işin sırrı; İş bilenin mi kılıç kuşananın mı? Yoksa belediyelerde dalgalanan ampul ve Üç Hilalli bayraklarda mı?

CUMHUR İTTİFAKI VE ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR!

Hendek Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik konuşmalarıyla başladı. Meclis Başkanı Turgut Babaoğlu, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerden zaferle çıkan Cumhur İttifakını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kazandıkları seçim zaferinden ötürü tebrik edip, "Türkiye Yüzyılı" başlıyor, dedi.

Hendek Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında, AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, meclis başkanı Turgut Babaoğlu'na sorular sordu.

AK PARTİ GRUP SÖZCÜSÜ HAMİT CANLI'NIN SORULARI

Yılan hikayesine dönen, Süleyman Seba Spor Kompleksinin son hali nedir?

1 Nisan 2019 tarihinde araç filomuzun mevcuduyla, bugünkü araç filomuzun mevcudu nedir? Bununla ilgili önümüzdeki meclis toplantısında bilgilendirme yaparmısınız?

Atatürk Parkının trofasına bir resim çizildi. Bu resimde müstehcen imalar var. Biz bu konuyla ilgili 1 yıldır uyarıyoruz, fakat bir şey yapılmıyor. Bu resmi çocuklar soruyor. Bunla ilgili bir çalışma yapılacak mı?

Ocak ayında bir meclis kararı aldık. Emekli olan personelin mağdur olmaması için, iller Bankasından kredi borçlanması için yetki istediniz. Şu an EYT mağdurlarımız var. Bunların tazminatlarıyla ilgili bilgilendirme yapar mısınız?

HAMİT CANLI TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, sorularının ardından, büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce'ye yaptığı hiz metlerden ötürü teşekkür etti.

Hamit Canlı; "Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem Yüce'ye ilçemize 4 yıldır verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. özellikle Rasimpaşa Mahallesinde asfalt çalışması yapıldı. Bugünde merkezde stadın bulunduğu caddede asfalt çalışması başladı. Bu çalışma içinde Ekrem Yüce başkanıma çok teşekkür ediyorum. Rasimpaşa mahallesinde yol genişletme çalışması yaptınız, sizi ve ekibinizi de tebrik ediyorum," dedi.

BAŞKAN BABAOĞLU SORULARI CEVAPLADI

Araçlarla ilgili sorunuza ilgili birimde çalışan arkadaşlarımızın yapacağı hazırlıkla, önümüzdeki meclis toplantısında cevap verilecektir, dedi.

Trafodaki resimde açıkça müstehcen bir şey göremedim. Anlamak için sanatçı olmak gerekir, zaten ömrünü tamamladı, yakın bir zamanda değiştiririz. Bu resim ünlü bir ressama ait. İlçenin ya da ülkenin gündemine oturacak bir resim olarak görmüyorum"dedi.

EYT' den emekli olmuş personelimizin tazminatlarını ödemek için elimizden geleni yapıyoruz. Tazminatlarını bir an önce ödemek için çalışmalar başlattık. İnşallah yakın bir zamanda ödenecektir. nihayetinde o arkadaşlarımızın belediyeye hizmetleri var. Emekli personelimiz, bizim arkadaşlarımızdır"dedi.

Başkan Babaoğlu, Süleyman Seba Spor Kompleksi ihalesiyle ilgili olarak, başkan yardımcısı Hızır Çağrı Güngör'e söz verdi. Başkan yardımcısı GÜNGÖR;"Süleyman Seba Spor Kompleksi, üç defa ihaleye çıktı. İhalelere kimse girmedi, şimdi bir firmayla görüşüyoruz, dördüncü kez ihaleye hazırlanıyoruz" dedi.

HAZİRAN AYI MECLİSİNDE EKREM YÜCE'YE TEŞEKKÜR YARIŞI YAPILDI!

Haziran ayı meclis toplantısında büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce'ye teşekkür etme yarışı yapıldı. 

Gündem dışı söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce'ye okkalı bir teşekkür etti. Daha sonra söz alan MHP Grup sözcüsü Hüdaverdi Bahadır, başkan Yüce'ye teşekkür etti.

En son sözü Başkan Babaoğlu söyleyerek, başkan Yüce'ye verdiği hizmet ve destekler için teşekkür etti.

TEŞEKKÜR YARIŞINI KAZANAN CANLI, AKYAZI'YA BAKSIN...

Teşekkür yarışını, ilk teşekkürü yapan ve Ekrem Yüce'nin ismini mecliste teşekkür konuşmalarıyla anons ettiren, AK Parti grup Sözcüsü Hamit Canlı kazandı.

Sayın CANLI bu teşekkür konuşması öncesi, Büyükşehir belediyesinin Akyazı'ya yaptığı hizmetleri bir görmesi gerekirdi. Komşumuz Akyazı, büyükşehir hizmetlerinden, Hendek'e göre daha fazla yararlanıyor. Keşke bu hizmet haksızlığını da dile getirseydi.

Sayın Canlı!

Bu işin sırrı; İş bilenin mi kılıç kuşananın mı?

Yoksa belediyelerde dalgalanan ampul ve Üç Hilalli bayraklar mı?

 

 

hendek belediye hendek belediyesi haziran ayı meclis toplantısı süleyman seba eyt ak parti sakarya büyükşehir belediye ekrem yüce turgut babaoğlu rasimpaşa asfalt çalışması