Bu inşaat biran evvel bitirilmeli...

TAKİP ET

Büyütme çalışmaları başladıktan kısa bir süre sonra, döviz kurlarındaki artışlar, genişleme inşaatının durmasına sebep oldu. İhaleyi alan firma zarar ediyorum gerekçesiyle inşaatı durdurdu.

ACİL SERVİSİ GENİŞLETME İNŞAATI BİTİRİLMELİ...
Hendek Devlet Hastanesi Acil Servisini genişletme çalışması durdu. Nüfus olarak her geçen gün büyüyen Hendek şehrine, Hendek Devlet Hastanesi Acil Servisi yetersiz gelmeye başladı.
TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu arasında kalan, SUBÜ MYO, Sakarya Üniversitesi Eğitim fakültesi ve binlerce işçinin çalıştığı 2.OSB'ye sahip olan Hendek şehrinde, özellikle Pandemi döneminde Hendek Devlet Hastanesi Acil Servisinde yoğunluk yaşanıyordu.
Hastane yönetimi yaşanan yoğunluktan ötürü Acil Servisi büyütme kararı aldı. Büyütme çalışmaları başladıktan kısa bir süre sonra, döviz kurlarındaki artışlar, genişleme inşaatının durmasına sebep oldu. İhaleyi alan firma zarar ediyorum gerekçesiyle inşaatı durdurdu.
Pandemi döneminde Hendek halkının sağlığı için, acil servisin büyütülmesi çok önemli. Günlerdir çalışma yapılmayan acil servis inşaatının son durumu Hendek'e yakışmıyor. Siyasetçiler, iş adamları, esnaflar, STK'lar ve Hendek Kent Konseyi, inşaatın ivedilikle tamalanması için hastane yönetimine yardımcı olmalıdır.
il sağlık Müdürlüğü biran önce acil servis inşaatına el atmalı ve gereken çalışmaları yapmalıdır. Çünkü yaşadığımız Pandemi döneminde sağlık yatırımlarına ihtiyaç vardır.

Hendek Devlet Hastanesi sağlık pandemi acil servis inşaat genişleme kent konseyi