Bu Acıya Yürek Dayanmaz!

TAKİP ET

Yürek Dayanmaz..

Akyazı'da bir apartmanda meydana gelen gaz kaçağı sonrası Hendekli aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Olay yerinde yapılan incelemelerden sonra hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişinin cenazesi evlerinden çıkartılarak cenaze aracına bırakıldı. O anlar ise yürek dağladı...

Olay Akyazı ilçesi Ömercikler Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 4 kişilik  Hendekli Zengin ailesi yakınlarını arayarak ailecek rahatsızlandığını belirterek yakınlarını eve çağırdı.

 Olaydan endişe duyan anne Zengin'in annesi eve geldiğinde anne Hacer Zengin, baba Abdurrahman Zengin ve 16 yaşındaki Zeynep Zengin'i  ve 17 yaşındaki Emirhan’ı yerde hareketsiz yatarken buldu.

Yapılan ihbar sonrası olay yerine  çok sayıda itfaiye, ambulans ve  polis ekipleri sevk edildi.

Durumun 112 ekiplerine  haber verilmesi ile olay yerine gelen 112 ekipleri  yaptığı kontrollerde anne Hacer Zengin, baba Abdurrahman  Zengin ve 16 yaşındaki kızları Zeynep’in öldüğünü belirlerken yaşam belirtileri gösteren 17 yaşındaki oğulları Emirhan Zengin’e ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine sevk edildi.

YAŞADIKLARI EVDEN ANNE, BABA VE KIZLARININ CENAZESİ ÇIKTI! O ANLAR YÜREK DAĞLADI!

Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri sonrası Anne Hacer Zengin, baba Abdurrahman  Zengin ve 16 yaşındaki kızı kızları Zeynep’in cenazeleri tabuta konularak evlerinden cenaze aracına taşındı. Aynı aileden 3 kişinin tabutlarının sıra sıra çıkması ise yürekleri dağladı.