Böyle giderse işimiz, muskacı hocalara kalacak(!)

TAKİP ET

Murat Balaban hocaya gelince, adam ne yapsın? Sahanın içine girip golleri Murat hoca mı atsın?

HENDEKSPOR'UN KADRO KALİTESİ 3 PUANA YETMEDİ

Karasuspor ile Hendekspor arasındaki kadro kalitesinin farkı, dakikalar geçtikçe ortaya çıktı. Hendekspor, kadro kalitesi bakımından BAL Liginin üstünde fakat, bazı futbolcular bunun farkında değil...

Karasuspor, karşılaşmaya hızlı başladı. Hendekspor karşısında üstünlük kurmaya çalışan Karasuspor, bu düşüncesini gerçekleştiremedi ve oyun üstünlüğünü Hendekspor'a verdi. Hendekspor futbol adına sahada her şeyi yaptı yapmasına, fakat çok gol kaçırdı.Hem de yüzde yüzlük net pozisyonları kaçırdı.

HENDEKSPOR'DA GOL KAÇIRMA YARIŞI

5. Dakikada Ümit Koz ortaladı, kale dibinde Furkan topu dışarı attı.

13. Dakikada Mert ortaladı, Ümit Koz cezasahası içinde topla fazla oynamaya kalkışınca, defans uzaklaştırdı. Ümit Koz dikkatli davransaydı, mutlak gol pozisyonu doğacaktı.

20. Dakikada kaptan Fikret, topu çok güzel taşıdı. Fikret süratini kullanarak, Karasuspor cezasahası içine girdi, neredeyse kale içine kadar yaklaşmış olan Fikret, şut çekerek, topu dışarıya attı. Fikret şut çekmeyip pas verseydi, Ümit yada Okan topu rahatça Karasuspor fillerine yollardı. Bu pozisyon gol olsaydı Hendekspor, Karasuspor karşısında farka koşardı.

31. Dakikada Karasuspor defansının hatalı pası Okan Demir'i kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Okan Demir, kötü vurdu ve top kaleciden döndü. Bu pozisyon da yüzde yüzlük net pozisyondu.

Dört tane net sayılacak gol pozisyonunu kaçıran Hendekspor, ilk yarının son 15 dakikası oyundan düştü. Karasuspor, oyundan düşen Hendekspor karşısında aradığı golü, maçın 40. dakikasında Alp Can ile buldu ve soyunma odasına üstün girdi. (1-0)

Maçın 46. dakikasında gelişen Karasuspor atağında kaleci Gökhan sakatlanma pahasına kalesini terk ederek, tehlikeyi uzaklaştırdı.

Maçın 52. dakikasında Ümit Koz'un attığı gol ofsayt gerekçesiyle, iptal edildi. Basın tribününden gördüğümüz kadarıyla, yan hakem pozisyonu kaçırdı ve Karasuspor seyircisinin bayrağı kaldır komutuyla, bayrağı kaldırdı. Gördüğüm kadarıyla bana göre Hendekspor'un nizami golünü yan hakem yedi...

Maçın 61. dakikasında Mert ile etkili korner kullandık. Mert'in kale içine kestiği ortayı Karasuspor kalecisi, tekrar kornere tokatladı. Kullanılan ikinci korner atışı aynı güzellikte kale içine doğru geldi. Muhammed her ne kadar dokunsada top, Karasuspor filelerine doğru gidiyordu. Bu korner atışı, uzun zamandır sahalarda, hatta profesyonel liglerde  görmediğimiz mükemmel bir korner atışıydı... (1-1)

Golden sonra karasuspor, Hendekspor karşısında baskı kurmaya çalıştı ve bundada başarılı oldu. Hendekspor kalesine seyircisinin desteğini arkasına alarak, baskı kuran Karasuspor, 88. dakikada Ömer Taşkın'la direğe takıldı.

90+3'te Ümit Koz yakaladığı net pozisyonu dışarıya attı.

90+5'te Ümit Koz yakaladığı net pozisyonu gole çeviremedi.

SORUN FUTBOLCULARDA

Hendekspor'un kaybettiği her maç sonrası ilk suçlanan teknik kadro oluyor. Teknik sorumlunun oyunu okuyamadığı, yanlış oyunculardan ilk 11 kurduğu, oyuncu değişikliklerini yanlış yaptığı gibi yorumlar yapıyor. Bu yorumları taraftar, yöneticiler ve gazeteciler yapıyor.

Yorum yapmak ve eleştirmek en kolay iş. Dünkü seyrettiğim Karasuspor maçı sonrası bende bir yorum yapayım, dedim.

Hendekspor kadrosu, BAL liginin en kaliteli kadrosu!

Hendekspor, BAL Liginin en fazla para harcayan kulübü!

Parayla saaadet olmayacağını, Hendekspor'da görüyoruz!

Hendekspor'un futbolcuları arasında birlik ve beraberliği saha içinde göremiyoruz!

Dünkü maçta, bazı futbolcularda egoizm örneğini gördük! Kaptan Fikret, girmişsin kalecinin burnunun dibine kadar, 2-3 futbolcu arkadaşın bomboş durumda. Onlara pas çıkartmıyorsun ve topu auta atıyorsun.

Ümit Koz, bencilce oynamaya devam ettiği sürece bu takım gol atmakta zorlanır. Ümit koz sadece kendi gol atmayı düşündüğü sürece, Hendekspor daha çok puan kaybeder!

Murat Balaban hocaya gelince, adam ne yapsın? Sahanın içine girip golleri Murat hoca mı atsın?

Böyle giderse Hendekspor'a hoca dayanmaz!

Önlem alınmazsa işimiz muskacı hocalara kalır!!!

Murat hoca, transferleri yaptırmadı, Hendekspor'un paralarını harcatmadı. O kadar transfer yapılmasına rağmen, Hendekspor'un futbol terimiyle, yi bir 6-8-10 numarası yok! Bana göre Hendekspor'un sahadaki en büyük sıkıntısı bu!

Yöneticiler, iyi niyetli davranarak Şansal hocanın transfer konusunda bir dediğini ikiletmeden, istediği oyuncuları aldılar.

Alınan oyuncuların cv leri çok iyi, fakat sahada uyum sorunu var!

Bir orduda general çoksa, o ordu zafere ulaşamaz!

Bir lafımda, sezon başı beğenmediğiniz Hendekli futbolcu kardeşlerimiz için olacak. Sizin beğenmediğiniz o çocuklar bu takımda çok rahat oynardı!

Karasuspor: 1

Hendekspor: 1

Hakemler: Muhammet Burak Tufan, Batuhan Akkuş, Erdem Sırmacı

Karasuspor: Metehan, Emir, Sercan, Emre, Azizcan, M.Onur, Halil, Orhan, Alpcan, Ozan (Ömer Taşkın), Ünal (Ali)

Teknik Sorumlu: Serdar Ergelen

Hendekspor: Gökhan, Kadir, Fikret, Muhammet, Gürkan (Samet), Yunus Emre (Barın), Maksut (Rıdvan), Furkan (Celal), M.Mert (Mustafa), Okan, Ümit

Teknik Sorumlu: Murat Balaban

Goller: Dk.39 Alpcan (Karasuspor), Dk.61 Samet (Hendekspor)

 


















hendekspor karasuspor bal ligi murat balaban muskacı hoca egoizm gol kaçırma yarışı ümit koz futbolcu fikret topaloğlu