BİZİM KAPIMIZ FETÖYE PKK'YA HAİNLERE KAPALI.

TAKİP ET

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin konuşmasında, 6'lı masaya yüklendi. Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin konuşmasında bu toprakların çocuklarından, kereste, trol, salak çıkmaz dedi.

MİLLİ BEKA HAREKETİ DERNEK BİNASI AÇILDI

Milli Beka Hareketi Hendek İlçe Başkanlığı, düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Cihan Saraç, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Milli Beka Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Vatandaşlar katıldı.

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Rasimpaşa Camiinde Cuma namazı kıldıktan sonra, cami çıkışında cemaate kendiş elleriyle aşure dağıttı. Aşure dağıtımından sonra açılış programına geçildi.

ABDÜLBAKİ ÖNER: BİZİM KAPIMIZ FETÖYE PKK'YA HAİNLERE KAPALI.

Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Milli Beka Hareketi Hendek İlçe Başkanı Abdülbaki Öner yaptı. 

İlçe Başkanı Abdülbaki Öner, " Biz siaysi parti değiliz, bunu herkes bilsin. Bizim kapımız fetöye, pkk ya bu ülkeye hainlik yapanlara kapalıdır. Bizim 1 ekmeğimiz var, dörde böleriz, 1 bardak suyumuzu beraber içeriz. Muhtarlarımızdan tut, kaymakamlarımıza varana kadar herkesin yanındayız. polisimize, askerimize el uzatanın elini kırarız. Büyüklerimi, küçüklerimi saygıyla selamlıyorum, sizleri Allah'a emanet ediyorum" dedi.

CİHAN SARAÇ: MİLLİ BEKA HAREKETİ BİR PARTİ HAREKETİ DEĞİL

Cihan Saraç açılış töreninde kısa bir konuşma yaptı. Cihan Saraç, "Milli Beka Hareketini televizyondan gördüğüm kadarıyla, köşe yazılarından takip ettiğim kadarıyla Murat kardeşimiz davasına hizmet ediyor. Bütün illeri tek tek dolaşıyor, teşkilatlanıyor, davasına hizmet ediyor, dediği gibi bir parti hareketi değil. Bir partinin üzerinden hareket eden bir kuruluş değil, sadece devletin bekasına, milletin davasına hizmet eden bir kuruluş, bir dernek. Biz kendisini Sakarya olarak destekliyoruz. Ben milli meseleler için mücadele eden, bir duruş gösteren bir kardeşinizim. Bu duruşu göstermek için bir parti gerekmiyor. Tabii ki Cumhurbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde olduk ve olmayada devam edeceğiz. Bu unsurdanda bizleri kimse vaz geçiremedi, vaz geçiremez de. Bizim içimizde bulunup, bizden görünenler bugün karşı cenahta ağrımıza giden hareketler yapıyor. İçimizden kopanlar yanlış yapıyor, oy uğruna yanlış yapıyorlar. Babacan ve Ahmet Davutoğlu yanlış yapıyor. İnsanların bir duruşu, bir çizgisi olmalı. Davasına hizmet etmek isteyenlere bir rütbe gerekmiyor. Milli Beka Hareketi rütbe peşinde koşmadan, davasına hizmet ediyor" dedi.

MURAT ŞAHİN: BU TOPRAKLARIN ÇOCUKLARINDAN SALAK ÇIKMAZ

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin açılış töreninde konuşma yaptı. Murat Şahin konuşmasında, 6'lı masaya yüklendi. Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin konuşmasında bu toprakların çocuklarından, kereste, trol, salak çıkmaz dedi.

 Murat Şahin, "Ülkemizin içine yerleştirilmiş olan nasıl ki bir asır önce Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarının karşısında İttihat Terakki'ciler vardı. Bu ülkeyi bölmek için her türlü imkanlarıyla, her türlü unsurlarıyla yurt dışından güdümlü ne kadar küffar varsa şu anda karşımızda aynı zihniyet vardır. Bu zihniyete karşı öncelikle dualarımızla, daha sonra fiziki varlıklarımızla daha sonra da sosyal medya hesaplarımızla bu kutlu davaya destek vermek mecburiyetindeyiz. Birlik ve beraberlik duruşu Cumhur İttifakıdır. Burdan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli'ye ve çalışma arkadaşlarına selam olsun. Millet ittifakını temsil eden 6'lı masa, ülkemizin her türlü yiğidine hakaret ettiklerini ifade ederek; bu milletin yiğit evlatlarına kürsülere çıkıp, kereste diyorlar, salak diyorlar, trol diyorlar. Bu toprakların çocuklarından trol çıkmaz, bu toprakların çocuklarından kereste çıkmaz, bu toprakların çocuklarından salak çıkmaz. Bu toprakların çocuklarından zeki ve umutlu, ümitli, ve kuvvetli yarınlara bu ülkeyi taşıyacak yiğit evlatlar çıkar.  Bugün artık  devir değişti. Şimdi imanlı, itikadlı, kuvvetli, bilinçli, ilmiyle irfanıyla, kudreti ve yeminiyle sayın Cumhurbaşkanının arkasında tek vücut olmuş bir Türk milleti var. 15 Temmuz’da gösterdiğimiz üzere ve her yıl 15 Temmuz ruhuyla yaşadığımız üzere inşallah 14 Mayıs akşamına kadar kuvvetlice çalışacağız, sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yoldan, istikametten ayrılmayacağız. Görüyoruz ki karşımızda toplanan bir masa var. Bu masa ülkenin iktidarına talibiz diyor. Bu masa ülkenin geleceğine yön vereceğiz diyor. Ülkenin geleceğine yön vermek isteyenler başörtülü hanımefendi kardeşlerimizi, ablalarımızı, annelerimizi yerlerde sürüklediler. Ülkemizin geleceğine yön vermek isteyenler bu ülkede istediklerini başaramayınca  vesayet güçleriyle bu ülkeyi tehdit altına , esir altına almaya çalıştılar. Ama şimdi Allah’a hamdolsun ki  hem dualarımız hem fiziki varlıklarımıza hemde Sakarya’nın yiğit evlatlarıyla asla küfre geçit vermeyeceğiz.” dedi.

Murat Şahin konuşmasının sonunda, "Sakarya'nın bu topraklarında çok kıymetli bir abimiz var, ismi Cihan Saraç. Gerek sosyal medyasında, gerek sahalarda cumhurbaşkanımızın izinde gidiyor.  Hem Cumhurbaşkanımıza hem de bizlere destek veriyor. Bugün bize destek veren kıymeti belediye başkanımız Turgut abimiz gibi kıymetli insanların arkasında durmalıyız. Bu insanları bir daha bulamayız. Yüz sene sonra cennet mekan Abdülhamithan dan sonra bir lider yakaladık. İsmi recep Tayyip Erdoğan. İnsanlığa, başörtüsüne, ezanlara sahip çıkıyor. Son sözüm, Denilirse bir yerin adına Türk Beldesi, gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi. Kurana sahip çıkan, ezana sahip çıkan, bayrağa sahip çıkan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çık Sakarya" dedi ve Kuran okuması için tören alanında bulunan hocayı kürsüye davet etti. Okunan Kuran sonrası, duaların eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. 

 

 














































Sakarya Hendek Milli Beka Hareketi Murat Şahin Ak Parti Mhp Bbp Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Abdülhamithan altılı masa fetö pkk vatan hainleri