Bizim bu vatana verilmiş bir sözümüz var!

TAKİP ET

Başkan Seher Namlı Dündar: "Her an seçim olacakmış gibi seçimlere hazırız. 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracağız. Bizim bu vatana verilmiş bir sözümüz var, tutmak adına yüreğimizi koyuyoruz ve sizlerin de desteklerini bekliyoruz." dedi.

AK PARTİNİN AK YÜREKLERİ...
Kadnı Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu İlçe Danışma Toplantısında konuştu.
Başkan Seher Namlı Dündar konuşmasına selamlamayla başladı. Başkan Dündar'ın selamlamasında kullandığı, "Ak Partinin, Ak yürekleri" sözü alkış aldı.
BİZİM BU VATANA VERİLMİŞ BİR SÖZÜMÜZ VAR!
Başkan Seher Namlı Dündar konuşmasında; "Görevi devraldığım dava arkadaşlarımın taşıdığı hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacağız. Her an seçim olacakmış gibi seçimlere hazırız. 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracağız. Bizim bu vatana verilmiş bir sözümüz var, tutmak adına yüreğimizi koyuyoruz ve sizlerin de desteklerini bekliyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizle beraber hasta, yaşlı, cenaze, düğün ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden beri gece gündüz demeden var gücüyle çalışan kıymetli yönetim kurulu üyelerime, her konuda bizim yanımızda olan, desteğini eksik etmeyen kıymetli ilçe başkanımız Av. Hasan Serdar Baykal'a, maddi ve manevi desteğiyle yanımızda olan gizli kahramanlarımıza, göreve geldiğim günden itibaren her zaman yanımda olan eşime ve aileme teşekkür ediyorum. Toplantımız hayırlara vesile olsun" Dedi.











Sakarya Hendek Ak Parti Cumhur İttifakı Mhp siyaset ilçe danışma toplantısı Hendek Gerçek Haber 2023 Seçimleri Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı