Bizi Oyalamayın Başkanım!

TAKİP ET

Başkanım siz aklı, mantığı bir kenara bırakıp, söz veriyorsunuz. Oy isterken verilen sözlerin, oy sonunda yerine getirmeye çalışmak salih sayılmıyor bizim nezdimizde. Seçimde oy istemeye geldiğinizde, bi dahaki seçimlerde tutmak için mi söz vereceksiniz?

ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINDA DEMOKRASİ DERSİ

2022 Yılı Hendek Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının, gündem dışı konuşmalar bölümünde, Çamlıca Yeşiller Mahallesinden Şeref Tanır söz alarak konuştu. Şeref Tanır ile Başkan Babaoğlu'nun karşılıklı konuşmaları esnasında, gerginlikler yaşandı. 

Hendek Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında, adeta demokrasi dersi verildi. Hendek'te uzun zamandır rafa kaldırılan demokrasi, Aralık ayı meclis toplantısında raftan indirildi. Uzun zamandır rafta tozlanan demokrasinin tozunu, Başkan Babaoğlu sildi.

Çamlıca Yeşiller Mahallesi sakini Şeref Tanır, mahallesinin sorunlarını cesurca konuşarak dile getirdi. Bazılarının kahve köşelerinde dedikodu yaptığı bir zamanda, mecliste söz alarak konuşan Şeref Tanır'ı da kutlamak gerekir. Vatandaşlar, sorunlarını yüksek sesle belediye yetkililerine söylemelidir. işte o zaman sorunlar tek tek çözülür.

Mecliste yaşanan gerginliğe rağmen, sinirlerine hakim olan ve vatandaşları sonuna kadar dinleyen Başkan Babaoğlu, demokrasi adına alkışı hak etti. Aralık Ayı Meclis Toplantısı diğer ilçelere örnek olmalıdır.

ŞEREF TANIR'IN KONUŞMALARINDAN ANA BAŞLIKLAR:

- Verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, halkımız da şahit, biz de şahitiz.

- Mahallemizin muhtarlık bölünmesi konusunda verilen sözün tutulmasını istiyoruz.

- Gençlik merkezi, çöplerin toplanması ve yollarla ilgili verilen sözler tutulmadı.

- Bizi bölmeye kalkışmayın başkanım, biz tek vücuduz ve ben mahallem adına konuşuyorum. Sizinle konuşanlar mahallemizden değiller.

- Başkanım siz aklı, mantığı bir kenara bırakıp, söz veriyorsunuz. Oy isterken verilen sözlerin, oy sonunda yerine getirmeye çalışmak salih sayılmıyor bizim nezdimizde. Seçimde oy istemeye geldiğinizde, bi daha ki seçimlerde tutmak için mi söz vereceksiniz?

- Başkanım siz yapmıyorum demiyorsunuz, oyalama taktiği yapıyorsunuz. Siz bu konuyu 1 günde çözersiniz. Bizi oyalamayın başkanım

Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun cevaplarını, haberin videosunda izleyebilirsiniz.

Sakarya Hendek Meclis Meclis Toplantısı Belediye Hendek Belediyesi Turgut Babaoğlu Aralık Çamlıca Hendek Gerçek Haber