Birileri, cambaza bak cambaza oyunu oynuyor...

TAKİP ET

MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş'a HÜDA-PAR sorusu geldi. Başkan Alkaş, HÜDA-PAR'la bir bağlantımız yok. Birileri cambaza bak oyunu oynuyor, dedi.

MHP MEDYA BULUŞMASI...

MHP Hendek İlçe Teşkilatı tarafından, Alparslan Türkeş Parkı içinde bulunan bir Kafe’de Hendekli basın mensuplarıyla buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz, belediye başkan yardımcıları Hüdaverdi Bahadır, Hızır Çağrı Güngör ile Hendekli basın mensupları katıldı.

BAŞKAN BABAOĞLU'NDAN HOŞ GELDİNİZ KONUŞMASI

Belediye başkanı Turgut Babaoğlu, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti. Başkan Babaoğlu, MHP Grup başkan vekili M.Levent Bülbül'ün rahatsızlığından ötürü toplantıya katılamadığını ve selamları olduğunu söyledi.

MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye Medya Buluşmasında, gazeteciler soru sordu. İl başkanı Oğuz Alkaş, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe başkanı Burhan Namlı ve Milletvekili Adayı Yaşar Aygüneş sorulan soruları cevapladı.

HÜDA PAR

MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş'a HÜDA-PAR sorusu geldi. Başkan Alkaş, HÜDA-PAR'la bir bağlantımız yok. Birileri cambaza bak oyunu oynuyor, dedi.

UYUŞTURUCU

MHP İl başkanı Alkaş'a uyuşturucuyla mücadele soruldu. İl başkanı Alkaş ve milletvekili adayı Aygüneş, uyuşturucu ile mücadelemiz sürecektir dedi.

ENGELLİ HAKLARI

Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş'e engellilerle ilgili soru soruldu. Milletvekili adayı Aygüneş, engellilere en büyük desteği ve yatırımı Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan yaptı, dedi. Aygüneş, engellilerin haklarına saygı duyulsun, onların park alanlarına araç çekilmesin, dedi.

YAYLALAR

İl başkanı Oğuz Alkaş'a Hendek'teki yaylaların orman alanı olarak görüldüğü ve bu konunun düzeltilmesi için çalışma yapıp yapmadıkları soruldu. Bu konuda gereken çalışmaların yapılacağı söylendi.

KONUŞMALARIN TAMAMI VİDEODA

MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye Medya Buluşmasında, sorulan soruların cevapları ve konuşmaların tamamı haberin videosundan izleyebilirsiniz.

 

hendek mhp imhp sakarya mhp hendek ülkü ocakları belediye hendek belediyesi 14 mayıs seçimleri hüda par cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan muhammed levent bülbül oğuz alkaş turgut babaoğlu hüdaverdi bahadır hızır çağrı güngör kaçep mhp alparslan türkeş pa