Bilal Soykan TV 264'te dört yılı anlatacak

TAKİP ET

İlçelerde Gündem Özel programı, Orhan Topçu ve Kadir Kazın'ın yorumlarıyla, Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'nde saat 16.00'da canlı olarak yayınlanacak.

Bilal Soykan TV 264’te dört yılı anlatacak
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Tv264 kanalında yayınlanan İlçelerde Gündem Özel programının canlı yayın konuğu olacak.
Sakarya'nın televizyon kanalı Tv264'te Alaattin Onur'un sunumuyla canlı olarak yayınlanan İlçelerde Gündem Özel programının konuğu Akyazı Belediye Başkanı  Bilal Soykan.

Başkan Bilal Soykan, programda belediye başkanlığı görevini yürüttüğü bu dört yıllık süreçte yapılan çalışmaları anlatarak, gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

İlçelerde Gündem Özel programı, Orhan Topçu ve Kadir Kazın'ın yorumlarıyla, Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'nde saat 16.00'da canlı olarak yayınlanacak.

TV264'Ü NASIL İZLERİM?
Sakarya'nın ilk uydu televizyon kanalı TV 264'ü uydunuzdan izleyebilmek için yapmanız gerekenler bulunuyor.
Türksat 3A uydusundan Batı lokasyonundan yayın yapan TV264; D-Smart 264. kanal ve D Smart GO'da yer alıyor.

TV 264’ün frekans bilgileri şu şekilde:
Türksat 3A
Frekans: 12685 MHZ
Sembol: 27500
Polarizasyon: Yatay

TV264'Ü İNTERNET ÜZERİNDEN İZLEMEK İÇİN...

http://canli.tv264.com.tr
http://tv264.com.tr/canli-yayin
https://www.youtube.com/tv264
https:// medyabar.com/canli-yayin

TV 264 hakkında detaylı bilgiler için kanalın sosyal medya resmi hesapları ve www.medyabar.com’da yer alacak olan duyuruları takip etmek mümkün.

akyazı akyazı belediyesi başkan bilal soykan tv264 kadir gecesi canlı yayını ilçelerde gündem orhan topçukadir kazın alaattin onur recep tayyip erdoğan spor kompleksi