Belediye meclis üyeliği için, AK Parti'ye yoğun müracaat!

TAKİP ET

Meclis üyeliği müracaatlarında yaşanan yoğunluk, AK Parti'nin Hendek'te seçime en hazır parti olduğunu gösteriyor.

AK PARTİDE MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Hendek AK Parti İlçe Teşkilatında meclis üyeliği için başvurular başlar başlamaz, meclis üyeliği için yoğun müracaat yaşanıyor.

Mevcut belediye meclis üyeleride 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri, AK Parti Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği için başvuru dilekçelerini İlçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'a teslim etti.

Belediye Meclis Üyesi Adem Sefa, yeni dönem için başvurusunu, ilçe teşkilatına yaptı.

Belediye Meclis Üyesi Recep Yarıcı, yeni dönem için meclis üyesi başvurusunu, ilçe teşkilatına yaptı.

Belediye Meclis Üyesi Ahmet Der, yeni dönem meclis üyeliği için başvuru dilekçesini verdi.

Hendek Belediyesi eski meclis üyesi Mahmut Alkan, yeni dönem meclis üyeliği için başvuru evraklarını, ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'a teslim etti.

Hendek AK Parti teşkilatlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Abidin Kılıç, meclis üyeliği için, başvuru evraklarını ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'a teslim etti.

AK Parti yönetim kurulu üyesi Barış Sarı, belediye meclis üyeliği için, evraklarını ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'a teslim etti.

AK Parti İlçe Teşkilatı belediye meclis üyeliği başvurularını almaya devam ediyor. Belediye meclis üyeliği için AK Parti teşkilatına yoğun bir başvuru var. Meclis üyeliği müracaatlarında yaşanan yoğunluk, AK Parti'nin Hendek'te seçime en hazır parti olduğunu gösteriyor.

ak parti hendek belediye meclis üyeliği başvuru teslim yoğun müracaat hasan serdar baykal 31 mart yerel seçim seçim