Belediye işçilerinin promosyon feryadı!

TAKİP ET

Başkan Babaoğlu ivedilikle işçilerin promosyon feryadına kulak vermeli ve promosyon olayına el atmalıdır. Başkan Babaoğlu, İşçinin ahını alanların ne hale geldiklerini unutmamalıdır. 

İŞÇİLERİN PROMOSYON İSYANI

Hendek Belediyesinde çalışan 400 işçi, belediyenin yapacağı promosyon anlaşmasını dört gözle bekliyor.

Bankaların açmış olduğu yüksek tutarlı promosyon kampanyalarından, Tüm kamu kurumları,  belediyeler ve özel işletmeler, hatta emekliler yararlandı. Ancak bu süreçte Hendek Belediyesi işçileri bu fırsatlardan yararlanamadı.

Belediye işçileri biran önce promosyonlarını alıp, ekonominin zor şartlarında bir derdini gidermek istiyor. Belediye işçi zor ekonomi şartlarında yaşam mücadelesi verirken, belediye yetkilileri işçilerin sesine kulak vermiyor. 

Belediye işçileri promosyon anlaşması konusunda yetkili müdürlere taleplerini ilettiklerini, fakat işin muhataplarının bu talepleri dikkate almadıklarını söylüyor. İşçiler bu duruma, "Tok açın halinden anlamaz. Varlığı yerinde ve refah içinde yaşayan müdürler, asgari ücretle geçinmeye çalışan işçilerin, ne büyük geçim sıkıntısı içinde bulunduklarını bilmezler" diye sitem ediyor.

Belediye işçileri, maaş aldıkları bankayla promosyon sözleşmesinin iptal edilmesini ve cayma bedelinin kendilerinden kesilmesini istiyor. İşçiler, tüm kamu kuruluşları ve belediyeler aylar öncesinden promosyon anlaşmalarını yaptılar. İhaleler iptal edilip, yenileri yapıldı. Bizim belediyemiz kılını bile kıprdatmadı. Asgari ücretle çalışan işçileri mağdur ettiler" diye belediye yönetimine sitem etti.

İşçiler, maaş alınan bankayla belediye arasında ikili ilişkilerin olduğu ve bu yüzden işçinin hakkının korunacağı yerde, bankanın haklarının korunduğunu iddia ederek, yüksek tutardaki promosyon haklarının gasp edildiğini söylüyor.

İşçiler, yüksek tutarlı promosyon kampanya trenlerini kaçıran belediye yetkililerine kızgınlıklarını belirtirken, maaş aldıkları bankayla devam eden promosyon görüşmelerinin kendi lehlerine sonuçlandırlmasını istiyor.

BAŞKAN BABAOĞLU PROMOSYON İŞİNE EL ATMALI

İşçiler son olarak başkan Babaoğlu'nun promosyon olayına el atmasını ve işçilerin yüksek tutarlı promosyon bedelleri almasının önündeki engelleri kaldırmasını istiyor. Başkan Babaoğlu ivedilikle işçilerin promosyon feryadına kulak vermeli ve promosyon olayına el atmalıdır. Başkan Babaoğlu, İşçinin ahını alanların ne hale geldiklerini unutmamalıdır. 

Sakarya Hendek belediye işçi promosyon maaş maaş promosyonları Turgut Babaoğlu işçi isyanda promosyon isyanı hendek belediyesi hendek gerçek haber hendekgercekhaber