BELEDİYE İŞÇİLERİNİN MAAŞ PROMOSYONUNA NE OLDU?

TAKİP ET

Bu haberimde yine soruyorum, sayın başkan yardımcısı bu soğuk kış günlerinde zor durumda olan belediye işçilerinin maaş promosyonuna ne oldu?

BELEDİYE İŞÇİLERİNİN PROMOSYONUNA NE OLDU?

Hendek Belediyesinde çalışan yaklaşık 500 işçinin yaşadığı maaş promosyonu sıkıntısını haber yapıp, gündeme getirdim. Yaptığım haberde işçilerin maaş promosyonu konusunda düşüncelerini yazdım. Haberimde yaklaşan soğuk kış günlerinde,  Belediye İşçisine yazık günah değil mi? Diye sordum.

Yaptığım haberden rahatsız olan mali işler müdürü kendi sosyal medya hesabından bana cevap verdi. Haberimden ötürü beni belediyeye şantaj yapan, belediyeyi tehtit eden güruhların tetikçisi olarak gösterdi. Hatta bu haberden ötürü beni mahkemeye vereceğini söyledi.

Ben kendilerine hem internet haber sitemden hem de belediye meclis toplantısında sordum. Belediyeyi tehtit eden güruhlar kim? Diye.

Aradan 2 ay geçti mali işler müdürü olan başkan yardımcısı bu güruhları açıklamadı. Sayın başkan yardımcıs açıklama yapsa da yapmasa da ben, belediye işçilerinin promosyon sıkıntısını gündeme getirmeye devam edeceğim. 

Bu haberimde yine soruyorum, sayın başkan yardımcısı bu soğuk kış günlerinde zor durumda olan belediye işçilerinin maaş promosyonuna ne oldu?

Siz promosyon sıkıntısını çözün, varın beni mahkemeye verin. İstediğiniz kadar mahkemeye verin, ben doğruları yazmaya devam edeceğim. Benim handi güruhların tetikçisi olduğumu merak ediyorsan söyleyeyim. söyleyeyim de merakın gitsin. Ben, soğuk kış günlerinde promosyon konusunda mağdur edilen belediye işçilerinin tetikçisiyim!!!

2 AY ÖNCE YAZDIĞIM PROMOSYON YAZISI

BELEDİYE İŞÇİSİNE YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ?

Hendek Belediyesinde çalışan yaklaşık 500 işçinin maaş promosyonu görüşmelerinde geç kalındı. Geç kalma yüzünden işçiler, zarara uğradı. Bankalar maaş promosyonu kampanyaları için yarışırken, anlaşma konusunda belediye yetkilileri çalışma yapmadılar.

Sakarya'da tüm kamu çalışanları aylar öncesinde yararlandığı maaş promosyon kampanyalarından, Hendek belediyesi neden yararlanamadı?

Belediye işçisinin yüksek tutarda maaş promosyonu almasını kim engeledi?

BELEDİYENİN ÇALIŞTIĞI BANKADA HANGİ BAŞKAN YARDIMCISININ EŞİ ÇALIŞIYOR?

Bu soruların cevaplarıyla ilgili işçiler arasında çok konuşma oluyor. Belediye İşçileri,  "Belediyemiz çalıştığı bankayı değiştirmek istemedi. Belediyenin çalıştığı bankada, başkan yardımcılarından birinin eşi çalışıyor. Eşinin bankadaki konumunu düşünen başkan yardımcısı, bizlerin yüksek tutarda maaş promosyon ücreti almasına engel oldu. Bankaların maaş promosyon kampanyası için yarıştığı günlerde, başkan yardımcımız kılını kıpırdatmadı. Bu durumdan belediye işçileri olarak büyük zarar gördük. Maaş promosyon ücretleri konusunda sıkıntılar yaşarken, bağlı olduğumuz sendikada hakkımızı aramadı. Yapılan hatalar yüzünden başkanımız Turgut Babaoğlu'na tepkiler var. Tepkinin ötesinde öfke var. Başkanımızın maaş promosyon ücretlerine el atmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz." diye konuşuyor.

Hendek belediye Hendek Belediyesi maaş promosyon belediye işçileri Hendek belediye işçileri maaş promosyonu Turgut Babaoğlu mali hizmetler müdürlüğü kış