Belediye İmar Müdürlüğü uyuyor!

TAKİP ET

Başkan Babaoğlunu imar işlerinde sıkıntılı bir dönem bekliyor. Birileri Başkan Babaoğlu'nun ismini kullanarak, Hendek'te imarda imtiyazlı bir sınıf yaratmak istiyor!

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI HENDEK'E DEĞER KATTI!

Alparslan Türkeş Parkı sadece Yenimahalle'ye değil, Hendek şehrine değer kattı. Yenimahalle’nin yaşam merkezi olan Alparslan Türkeş Parkı spor aktivitelerine destek sunarken, sosyal ve kültürel hayata canlılık kattı. Alparslan Türkeş Parkını gören taraflı tarafsız herkes çok beğendi. 

Hendek halkı en iyi ve en güzel hizmetlere layıktır. Yapılan güzel eserleri korumak gerekir. Son günlerde kiraya verilen parklarımız mimari olarak talan ediliyor. Parkları işleten kiracılar parklarda istedikleri değişiklikleri yaparak, belediyeye ait parkların güzelliğini bozuyor. Güzelliği bozmayı bir kenera bırakın, imar ve iskan kurallarını takmadan, parkların imar projelerinde istedikleri gibi oynuyorlar.

PARKLARIN GÜZELLİĞİ BOZULUYOR, BELEDİYE İMAR MÜDÜRLÜĞÜ UYUYOR!

Sırf ticari rantları uğruna milletin parklarını, proje dışına çıkarak adeta çöplüğe çeviriyorlar!

 Parkları işleten kiracılar imar kurallarını hiçe sayarak, parkların projelerinde korkmadan istedikleri değişiklikleri yapıyor!

Çok para kazanmak uğruna yapılan bu tadilatlardan Hendek Belediyesi İmar Müdürlüğünün haberi var mı?

Belediye imar Müdürünü bilmem, ama İmar işlerinden sorumlu belediye başkan yardımcısı Hızır Çağrı Güngör'e Alparslan Türkeş Parkındaki durumu telefon açarak sordum. Kendisi bilmediğini söyledi. Durumu öğrenip hemen döneceğini söyledi. Aradan 1 gün geçti, Hızır başkan hala bize dönmedi!

Demek ki ortada Alparslan Türkeş Parkındaki çalışmayla ilgili esrarengiz bir durum var!

Önce Atatürk Parkı!

Şimdi de Alparslan Türkeş Parkı!

Parklarımızla ilgili esrarengiz kararları kimler veriyor?

Kiracılar, belediyeye ait parklarda gelişi güzel istediği değişiklikleri yapma cesaretini nereden alıyor?

BAŞKAN BABAOĞLUNUN EN GÜZEL ESERİ

Alparslan Türkeş Parkı, Turgut Babaoğlu döneminde yapılan en güzel eser!

Hatta bu zamana kadar yapılan en güzel eser!

Şimdi bu güzellik, ticari rant uğruna bozuluyor. Başkan Babaoğlu bu güzelliğin bozulmasına sessiz kalmamalıdır!

Parkın çağdaş modern mimari yapısını bozan, sözde ağaçtan yapılan otlarla kaplı eklentiyi yıkmalıdır. Yapılacaksa da parkın güzelliğini bozmadan ek yapılmalıdır!

İMARDA İMTİYAZLI SINIF YARATMA ÇALIŞMASI!

Başkan Babaoğlunu imar işlerinde sıkıntılı bir dönem bekliyor. Birileri Başkan Babaoğlu'nun ismini kullanarak, Hendek'te imarda imtiyazlı bir sınıf yaratmak istiyor!

Başkan Babaoğlu imtiyazlı sınıf oluşturma işine izin vermemelidir. Çünkü 2024 Seçimlerine 1,5 yıl kaldı. İmtiyazlı isimler seçim çalışmalarında Başkan Babaoğlu'nun önüne koyulur!

Son sözüm Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör'e olacak. Hızır Başkan Ankara'ya gidip gelmekten, Hendek'i unuttu. 2023 ve 2024 yılında Hendek'i hatırlasa bile iş işten geçmiş olur!

Bir gazeteci olarak görevimiz yapılan yanlış işlerle ilgili olarak yetkilileri uyarmaktır. İster kızın, isterseniz kin güdün, ama bu gerçeği değiştiremezsiniz. Halep ordaysa, arşın burada...

 

 





Sakarya Hendek Büyükşehir Belediye Hendek Belediyesi imar imar imtiyazı imar affı Turgut Babaoğlu Park Alparslan Türkeş Parkı Atatürk parkı Hendek haber