BELEDİYE EKİPLERİ TURANLAR MAHALLESİNDE

TAKİP ET

Hendek Belediyesi ekipleri cadde ve sokakların daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması adına ilçe genelinde sürdürdüğü kilit parke yol çalışmaları Turanlar mahallesinde devam ediyor.

KİLİTLİ PARKE YOL OLUŞTURULDU

Hendek Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki sokaklarda kilitli parke çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Turanlar mahallesi 3401 ve 3405. sokaklarda kumlama ve stabilize yol çalışmalarının ardından kilitli parke yol çalışması gerçekleştirdi. Standartlara uygun yapılan çalışmaları ile cadde ve sokaklar daha modern bir hale kavuşacak. Çalışmaların program dahilinde mahalle mahalle devam devam edeceği açıklandı.

BABAOĞLU: EKİPLERİMİZ HERYERDE

Çalışmalar hakkında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Ekiplerimiz ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak ilçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek adına tüm imkânlarımızı seferber ediyor, aynı anda birçok farklı noktada çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizi modern ve estetik görünüme kavuşturmak ve vatandaşlarımızın daha konforlu yollarda yolculuk yapmalarını sağlamak adına çalışmalarımız aralıksız sürecek ”dedi.

 

hendek hendek belediyesi turgut babaoğlu Turanlar mahallesi yol parke taşı kilitli parke yol kilitli parke hizmet hendek gerçek haber hendekgercekhaber