Belediye Başkan Vekili Sofu, Hatasız Kul Olmaz Şarkısını Söyledi.

TAKİP ET

Belediye başkan vekili Ali Kemal Sofu 'Ben kimsenin hatırına demedim, günün hatırına dedim. Biz oradaki oylamayı saymadan, her zamanki gibi oy çoğunluğu ile geçmiştir, dedik. Sehven bu hatayı yaptık." diye cevap verdi.

Belediye Başkan Vekili Sofu; Sehven Hata Yaptık

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, Basın mensupları ile bir araya gelerek Kongre sürecini ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları anlattığı toplantı sonunda Gazeteci Mehmet Kavis “Geçtiğimiz Meclis toplantısında Meclis toplantısına Başkan Vekilliği yapan Ali Kemal Sofu’nun hatıra binaen oy vermesi disiplin suçu değil mi? diye sordu.

Gazeteci Kavis'in sorduğu soruya belediye başkan vekili Ali Kemal Sofu cevap verdi.
Belediye başkan vekili Ali Kemal Sofu “Ben kimsenin hatırına demedim, günün hatırına dedim. Biz oradaki oylamayı saymadan, her zamanki gibi oy çoğunluğu ile geçmiştir, dedik. Sehven bu hatayı yaptık." diye cevap verdi.

Ali Kemal Sofu'nun açıklaması bana, arabesk müziğin kralı Orhan Gencebay'ın, hatasız kul olmaz, hatamla sev beni şarkısını hatırlattı. 

hendek gerçek haber

hendek belediyesi ak parti basın açıklaması ali kemal sofu sehven hata orhan gencebay hatasız kul olmaz hendek gerçek haber