Bekir ALBAYRAKOĞLU Belediye Meclis Üyeliği Aday Başvurusu Yaptı

TAKİP ET

Yeniden Refah  Hendek ilçe kurucu yöneticisi Bekir Albayrakoğlu arkadaşlarının yoğun katılımı ile  belediye meclis üyeliği başvurusu yaptı.


İlçemizde Cafeterya işletme sahibi iş insanı Bekir ALBAYRAKOĞLU Yeniden Refah Partisi Hendek ilçe kurucu yöneticiliği yaptığı donemlerde aktif çalışmalar yaparak partisini sempati ve üyelik kazandırmıştır.


Yeniden Refah Hendek belediye meclis aday aday başvurusu yaparak, ilçesine hizmet adına yeni calışmalar yapacağını söyleyerek, daha yaşanılabilir bir Hendek için arkadaşlarım ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde çalışmalara start vereceklerini belirterek aday adaylığı başvurunu yaptığını belirtti.
İlkeli,dürüst ve gerçekçi hizmet için ilçemize hizmet etmek , siyaset yapmak isteyen herkesi Hendek Yeniden Refah Partisi çatısına katılmaya davet ediyorum.

 

hendek hendek belediyesi hendek yeniden refah partisi yeniden refah partisi bekir albayrakoğlu belediye meclis üyeliği adaylık başvurusu hendek gerçek haber hendekgercekhaber hendek siyaset siyaset haberleri siyaset