Bayındır'dan Baykal'a aynalı cevap...

TAKİP ET

Hendek Siyasetinde Tiwit kavgası devam ediyor. Önce Bayraktar, sonra da Bayındır Baykal'a cevap verdi...

Bayındır'dan Baykal'a terörist cevabı...
CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar'ın ardından şimdi de İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır da AK Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'a attığı Twitten dolayı yüklendi.
AK Partisi Hendek İlçe Başkanına cevabımızdır.
Öncelikle belirtmek isterizki; biz kimseyle dolaylı veya gizli kapaklı ortaklık kurmayız. Her ne yapacaksak açıktan ve dürüstçe yapacak cesaret ve kararlılıkta bir partiyiz.
Siz bir pisliğe bulaştınız ve sicilinizi temizleyemiyorsunuz. Başkalarına da aynı çamuru atıp onları da kirletip, ”bakın onlar da lekeli” diyebilme politikanızı da anlıyor ve bu acziyeti çaresizliğinize yoruyoruz.
İlgili şahıs hakkında düşüncelerinize katılmakla beraber, iktidar erki olarak gerekeni yapmanızı bekliyoruz. Ancak; Türkiye Cumhuriyetine “katil” ve ”terörist” diyen Şivan Perver’e şarkı okutan, o şarkıyla ağlayan ve kolkola fotoğraf veren bir partinin temsilcisi olduğunuzu size hatırlatır, bu utancı bu aziz millete yaşatanlara da ”terör destekçisi ve utanmaz” diyeceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Zorlanıyorsanız büyükçe bir ayna hediye edebiliriz.
Fatih BAYINDIR
İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı

hendek siyaset ak parti chp i̇yi parti terör