Başpehlivan'dan, Başkan Babaoğluna Hakaret Toplantısı

TAKİP ET

Başpehlivan Mahmut Kavakçı düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na hakaret etti Gazeteci Orhan Topçu toplantıyı terk etti...

Hendekli olan Başpehlivan Mahmut Kavakçı geçtiğimiz günlerde Salman Dede Güreş Alanı'nda yaptığı jübilesinin ardından sosyal medyada ve internet haber sitelerinde bir haftadır  ‘Gerçekleri basın toplantısı düzenleyerek açıklayacağım hiç bir şey sır kalmayacak’ diyerek basın mensuplarını düzenlediği basın toplantısına davet etti.
Başpehlivan Mahmut Kavakçı'nın düzenlediği basın toplantısına ilçedeki gazetecilerle birlikte katıldım. Toplantı başlamadan önce Gazeteci Ahmet Çileci, Başpehlivan Mahmut Kavakçı'ya, toplantıdan önce gelişmeleri anlatmasını istedi. Ahmet Çileci'nin isteği sonrası konuşmaya başlayan Başpehlivan Mahmut Kavakçı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na yönelik tehdit boyutunu aşan, ağır küfür ve hakaret dolu sözler sarf etti. Basın toplantısı öncesi yaklaşık 10 dakika konuşan Başpehlivan Mahmut Kavakçı, sürekli olarak Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na hakaret dolu tehdit kokan cümleler kullanması üzerine, kendisine basın toplantısı öncesi konuşmalarında küfür ve hakaret kullanmaması yönünde ricada bulundum.Bunun üzerine Başpehlivan Mahmut Kavakçı; "Sen ister dinle ister dinleme, ben hakaret etmeye devam edeceğim" dedi.
Ben de kendisine "Hendek halkının seçtiği, 25 Bin Hendek'linin oy verdiği, seçilmiş bir insana bu şekilde hakaret edemezsin, ben düzenlediğiniz basın toplantısını terk ediyorum, bu saygısızlığı Ali İnci için de yapsanız, toplantıyı terk ederdim" diyerek Başpehlivan Mahmut Kavakçı'nın basın toplantısını terk ettim.



 

hendek hendek belediyesi turgut babaoğlu ali inci mahmut kavakçı salman dede güreş jübile başpehlivan başkan küfür hakaret tehdit basın basın toplantısı orhan topçu gazete gazeteci