BAŞLAMA VURUŞUNU KAYMAKAM ACIR VE BAŞKAN BABAOĞLU YAPTI!

TAKİP ET

BAŞLAMA VURUŞUNU KAYMAKAM ACIR VE BAŞKAN BABAOĞLU YAPTI!
Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.
Bu yıl 16.‘sı düzenlenecek olan Geleneksel Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvası bu yıl Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası olarak isimlendirildi.
Hendek Kaymakamlığı öncülüğünde Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Hendek Orman İşletme Müdürlüğü Futbol Sahasında düzenlenen turnuva Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.
Turnuvanın açılış karşılaşmasına Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Orman İşletme Müdürü Halan Kızılarslan, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Turnuvaya katılan sporcu Aileleri ve Sporsever Vatandaşlar katıldı. 

 


























Sakarya hendek ilçe kaymakamlık ilçe spor müdürlüğü hendek belediyesi turgut babaoğlu hendek kaymakamı halil ibrahim acır numan cengiz turnuva kaymakamlık kupası