Başkanlar, Bayraktepe'de buluştu...

TAKİP ET

Sakarya Ordulular Derneği Başkanı Özcan Canbul ve beraberindekileri, Hendek Ordulular Derneği Başkanı Hamdi Gevher ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

HENDEK ZİYARETİ

Sakarya Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetimi ilçe ziyaretleri yapmaya devam ediyor.

Sakarya Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni Başkanı Özcan Canbul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek ziyareti yaptı. Başkan Canbul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek Ordulular Kültür, Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ile buluştu.

Bayraktepe Tesislerindeki buluşmaya, Sakarya Ordulular Derneği Başkanı Özcan Canbul, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yekta Tepe, Fahrettin Çukur, Mahmut Dip, Ferizli Ordulular Dernek Başkanı Ramazan Efiloğlu, Abdullah Efiloğlu, Hisarcıklar Derneği Başkanı Sezgin Toru katıldı.

Sakarya Ordulular Derneği Başkanı Özcan Canbul ve beraberindekileri, Hendek Ordulular Derneği Başkanı Hamdi Gevher ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

BAŞKAN CANBUL; HENDEK'E DAHA SIK GELECEĞİZ.

Başkan Özcan Canbul, ziyaret sebebiyle ilgili kısa bir konuşma yaptı. Başkan Canbul, "Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, derneğimizin gücünü arttıracağız. Hendek, Ordulu nüfusu bakımından en yoğun ilçe. Hendek'e sık sık gelerek, sizlerle istişareler yapacağız. Kültür etkinliklerimizin programını birlikte yapacağız. Birlikte hareket ederek gücümüzü arttıracağız. Gücümüz arttıkça, Ordulu hemşehrilerimizin sorunları daha hızlı bir şekilde çözülecektir. Birlik beraberlik sayesinde, Öğrencilerimize burs, işsizlerimize iş, hastalara  şifa olacağız. Bizleri burada misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz" diye konuştu.

YEKTA TEPE; VARLIĞINIZI DERNEKÇİLİKLE HİSSETTİRİRSİNİZ

Sakarya Seyyar Giyim Satıcıları Odası Başkanı, Sakarya Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yekta Tepe, kısa bir konuşma yaparak, Ordulular Derneğinin önemini anlattı. Yekta Tepe; " Derneğimiz sayesinde Sakarya'da yaşayan Ordu kökenli hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Her buluşma, aramızdaki birlik ve beraberliği kuvvetlendiriyor. Dernekçilik çok önemli. Bu şehirde varlığınızı dernekçilikle hissettirirsiniz. O yüzden dernek çalışmalarına katılalım, derneklerimizi sık sık ziyaret edelim" dedi.

BAŞKAN EFİLOĞLU; BİRLİK BRABERLİK ÇOK ÖNEMLİ

Ferizli Ordulular Dernek Başkanı Ramazan Efiloğlu, kısa bir selamlama konuşması yaparak, Ferizli ilçesinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Efiloğlu konuşmasında, birlik beraberlik vurgusu yaptı. Konuşmasının sonunda, Hendek Ordulular Dernek Başkanı Hamdi Gevher'e konukseverlikten ötürü teşekkür etti. 

BAŞKAN GEVHER; KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAK İÇİN ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ

Hendek Ordulular Derneği Başkanı Hamdi Gevher, Sakarya Ordulular Derneği Başkan ve yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduklarını ve bu ziyaretlerin sıklıkla devam etmesini istediklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olacaklarını söyledi.

Başkan Hamdi Gevher, öğrencilere burs vermek için çalışmalar başlattıklarını, burs konusunda iş adamlarıyla görüşmeler yapacaklarını söyledi. Başkan Gevher, kültürün yaşatılması içinde etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. 

Başkan Gevher, ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu belirterek, misafirlere teşekkür etti.

 

















Sakarya Hendek Ordu Fatsa Ünye Ulubey Akkuş Altınordu Aybastı Çamaş Gölköy Çatalpınar Çaybaşı Gürgentepe İkizce Kabadüz Kabataş Korgan Kumru Mesudiye Perşembe