Başkan Yusuf Alemdar, kamp ateşini çocuklarla birlikte yaktı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, özel gün ve haftalara yönelik düzenlediği sosyal etkinliklerle vatandaşların mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.
Babalar günü etkinliğine rekor katılım; “Çocuklarla geçirilen her an en kıymetli hediyedir”
Büyükşehir Belediyesi, Babalar Günü’nde Macera Park’ta ‘Baba-Çocuk Kampı’ düzenledi. 100 aile, 240 katılımcının katıldığı organizasyonda babalar ve çocukları kamp ateşi etrafında sohbet etti. Kamp ateşini yakan Başkan Yusuf Alemdar, “Burada çocuklarıyla birlikte vakit geçiren babalarımızı görmek gerçekten çok güzel. Hayatın telaşı içerisinde bazen en kıymetli anları erteleyebiliyoruz. Oysa çocuklarımızla geçirdiğimiz zaman, onlara verebileceğimiz en değerli hediye” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, özel gün ve haftalara yönelik düzenlediği sosyal etkinliklerle vatandaşların mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.
Babalar gününe özel
Bu kapsamda Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle 21 Haziran Babalar Günü’ne özel ‘Baba-Çocuk Kampı’ programı gerçekleştirildi.
100 aile ve 240 katılımcıyla eşsiz hafta sonu
100 ailenin ve toplamda 240 kişinin katılım sağladığı kampta katılımcılar Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ın doğasıyla unutulmaz bir gün yaşadı. Şehrin gürültüsünden uzak, yeşilin kalbinde kurulan kamp alanında babalar ve çocukları birlikte eğlendi, birlikte öğrendi ve birlikte yeni hatıralar biriktirdi.
Kamp ateşini çocuklarla birlikte yaktı
Kampın bir misafiri de Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar oldu. Kamp ateşini çocuklarla birlikte yakan Başkan Alemdar, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.
“Çocuklarla geçirilen zaman en değerli hediyedir”
Kamp alanını gezen Başkan Yusuf Alemdar, babalar ve çocuklarıyla sohbet etti, etkinliklere katılan ailelerle yakından ilgilendi. Alemdar, “Bugün Babalar Günü. Burada çocuklarıyla birlikte vakit geçiren babalarımızı görmek gerçekten çok güzel. Hayatın telaşı içerisinde bazen en kıymetli anları erteleyebiliyoruz. Oysa çocuklarımızla geçirdiğimiz zaman, onlara verebileceğimiz en değerli hediye. Bugün burada oyun oynayan, gülen, birlikte yeni anılar biriktiren ailelerimizi görünce çok mutlu oldum” dedi.
Birlikte oynadılar, eğlendiler
Babalar Günü’ne özel hazırlanan kamp programında interaktif oyunlar, Hacivat-Karagöz gösterisi, doğa yürüyüşü, açık hava sineması, spor tırmanışı, zipline ve çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirildi.