Başkan Yüce Hendek'li Muhtarlarla Buluştu

TAKİP ET

Muhtarlarla yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu, Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.

BAŞKAN YÜCE HENDEKLİ MUHTARLARLA BULUŞTU
Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Hendek Belediyesini ziyaret ettikten sonra, Hendek Muhtarlar Derneğinde Hendek'li Muhtarlarla toplantı yaptı. Muhtarlarla yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu, Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.
BAŞKAN YÜCE HENDEK'E YAPILAN 22 MİLYON LİRALIK YATIRIMLARI ANLATTI
Başkan Yüce'nin Muhtarlarla yaptığı toplantının açılış konuşmasını dernek başkanı Kadir Yağlı yaptı. Başkan Kadir Yağlı, ziyaret için Ekrem Yüce'ye teşekkür etti.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, muhtarlar toplantısında kısa bir konuşma yaptı. Başkan Yüce konuşmasında, Hendek'te hayata geçen yatırımlardan bahsetti.
Başkan Yüce, "Hendek’te 36 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için toplamda 22 milyon 643 bin 700 lira yatırım yaptık. 41 km’ye tekabül eden 76 bin 64 ton asfalt çalışmasında bulunduk. Olası bir depremde etkin ve zamanında müdahale için Hendek’te bir itfaiye hizmet binası inşa ettik. Bu hizmet binası ile 91 mahalleye hizmet sunuyoruz. Su kayıplarının sık yaşandığı Hendek’te kayıpları azaltmak ve israfı önlemek için hayata geçirdiğimiz projeyle yıllık 800 bin m3 su tasarrufu yapıyoruz. 2019 yılında yaşanan sel felaketinde zarar gören Hendek Dikmen bölgesindeki içme suyu hatlarını muhtemel taşkınlara karşı koruma çalışmaları yapıyoruz. 9 milyon 500 bin lira değerindeki projemiz devam etmektedir ve inşallah 2022 yılında tamamlanacaktır" Diye konuştu.
BAŞKAN BABAOĞLU DAHA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI TALEP ETTİ.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce konuşmasını bitirdikten sonra muhtarlara talep ve sorunlarını sordu. O sırada söze belediye başkanı Turgut Babaoğlu girdi. Başkan Babaoğlu, malumunuz ramazan ayındayız. Ekrem Başkanımızda sürekli sahada. Ekrem başkanımızı fazla yormayalım. Bayramdan sonra Bayraktepe Tesislerinde daha geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyelim ve o toplantıda talep ve isteklerimizi Ekrem başkanımıza iletelim, dedi.
Ekrem başkan toplantının sonunda, hizmet alma konusunda hiç tasalanmayın. 2023 Seçimlerine kadar bütün grup yollarınız asfaltlanacak. Hendek'le ilgili projelerimiz bitecek. Büyükşehir olarak Hendek'e hizmet vermeye devam edeceğiz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum, dedi.
Muhtarlarla toplu çekilen fotoğraf sonrası toplantı sona erdi.
 





































Sakarya Hendek Büyükşehir Belediyesi hendek belediyesi hendek muhtarlar derneği toplantı ak parti mhp Ekrem Yüce Turgut babaoğlu Ramazan ayı Ramazan bayramı