Başkan Yüce'den tarım dersi!

TAKİP ET

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, katıldığı fuar açılışında yeni bir fuar alanı müjdesi verdi.

BAŞKAN YÜCEDEN FUAR ALANI MÜJDESİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek’te dördüncüsü gerçekleştirilen tarım fuarında önemli bir mesaj verdi. Başkan Yüce, Sakarya nehri kıyısına yakın bir bölgede, yılın her günü açık olacağı uluslararası standartlarda büyük bir fuar alanı yapma müjdesini verdi.

Sakarya’nın son dönemde tarımsal kalkınma hamleleriyle öne çıktığını vurgulayan Yüce, şehrin ismini altın harflerle yazacaklarını ifade etti. Başkan Yüce, “Şehirlerin şehri Sakarya’yı tarımda dünya markası yapmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN YÜCE, TARIM VE HAYVANCILIKLA İLGİLİ PROJELERİNİ ANLATTI 

Başkan Yüce, UTÇEM, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Sakarya Botanik Vadisi gibi örnek projelerle, Sakarya tarımının gelişmesine büyük katkı sağladıklarını söyledi.

Başkan Yüce, “Üreticilerimize, çiftçi kardeşlerimize, üretim süreçlerimiz başlamadan önce üretim aşamalarıyla ilgili eğitimler verip bilgilendiriyoruz. Üretimle ilgili gerekli bütün desteği sağlıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne Sakarya’nın tarım ve hayvancılık potansiyeline yeni bir vizyon kazandıracak birçok projeye imzamızı attık. Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Uygulamalı Tarım ve Çiftçi Eğitim Merkezi, Sakarya Botanik Vadisi, Sulama ve Drenaj Çalışmaları, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fidan A.Ş. ve Sera A.Ş. Çalışmaları, Arıcılık ve Hayvancılık Projeleri, Mera Islah Projeleri’ni hayata geçirdik” diye konuştu.

Sakarya Hendek Büyükşehir Belediye Hendek Belediyesi Tarım Hayvancılık Fuar Hendekte fuar Ekrem Yüce Vali Çetin Oktay Kaldırım Ak Parti Mhp Chp Borsa Ticaret borsası Ticaret ve Sanayi Odası Ziraat odaları İl Tarım Müdürlüğü Sakarya Üniversitesi Sera A.Ş F