Başkan Yüce çiçeklerle karşılandı

TAKİP ET

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Başkan Yüce çiçeklerle karşılandı.

ÇİÇEK GİBİ TEŞKİLAT!
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Başkan Yüce'nin ziyaretine yoğun katılım oldu. Başkan Yüce'nin ziyaretine, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Gürsoy, İlçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal ve Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı.
Hendek AK Parti İlçe Teşkilatı, Başkan Yüce'ye çiçek takdim etti. Başkan Yüce, çiçek takdimi sonrası Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatı, çiçek gibi. Zaten Hendek'in çiçekleride çok güzel kokar. Beni çiçeklerle karşıladığınız için teşekkür ederim, dedi.
BAŞKAN BAYKAL: GÜNDÜZ GECE EKREM YÜCE...
AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, kısa bir konuşma yaparak, Başkan Ekrem Yüce'ye ziyareti için teşekkür etti. Başkan BAYKAL," Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımızı aramızda görmek bizi sevindirdi, onurlandırdı. Malumunuz Ramazan ayı. Ramazan ayında teşkilatlarımız Sakarya'nın her yerinde sahada. Ekrem Yüce başkanımız da gündüz gece demeden sahada çalışıyor. işte bu yüzden, "Gündüz gece Ekrem Yüce" diyoruz." diye konuştu ve sözü Başkan Yüce'ye bıraktı.
Başkan Yüce konuşmasına başlamadan önce selamlama konuşması yaptı. Ekrem Yüce, Ali Kemal Sofu'dan önceki dönem ilçe başkanı siye söz ederken, İrfan Püsküllü'den  eskimeyen başkan, diye bahsetti. 
HENDEK'TE 2023 YILINDA ASFALTLANMAYAN GRUP YOLU KALMAYACAK
Ekrem Yüce konuşmasında, Hendek'in benim gönlümde ayrı bir yeri var. Biraz buruk olsakda Hendek teşkilatı seçimlerde her zaman farkını hissettiriyor. Hasan Başkan ve ekibide güzel çalışıyor. Ben onun çalışma hızını Tiwitterden biliyorum. beni takip edenler hızına yetişemiyoruz diyor. Ben de Hasan Baykal başkanın çalışma hızına yetişemiyorum. Maşallah Ramazan ayının başladığı günden beri sahada çalışıyor. Hendek teşkilatı çok güçlü bir teşkilat. Çalışmalarınızı yürekten tebrik ediyorum, dedi.
Başkan Yüce, Hendek'e yapılan hizmetleri anlattı. Büyükşehir olarak, yapılan asfalt yolları, kaldırımları, yollara döşenen parke taşlarını, SASKİ yatırımlarını rakamlarla anlattı. 
Başkan Yüce, seçildikten sonra Hendek'e ilk hizmetimiz yeni İtfaiye binası oldu. Göreve geldiğimizde hatırlarsanız 4-5 büyüklüğünde deprem olmuştu. Eski İtfaiye binasının duvarları çatlamıştı. Biz de ilk iş olarak, yeni itfaiye binasının temelini atmıştık. SASKİ olarakda SU KAYIPLARININ çok yaşandığı Hendek'te, 1. etap  su kayıplarının azaltılması projesini başlattık. Yaptığımız bu projeyle yıllık 800 bin m3 su tasarrufu yapıyoruz. Dikmen'deki içme suyu hattımızı sel taşkınlarına karşı korumak için tedbirlerimizi aldık. Hendek'te su ve kanalizasyon çalışmaları sorunsuz devam ediyor. Hendek'i boş bırakmıyoruz, elimizden geldiği kadar Hendek'e hizmet etmeye çalışıyoruz. Grup yolları Büyükşehir belediyesinin sorumluluğundadır. Allah'ın izniyle 2023'te Hendek'te asfaltlanmamış grup yolu kalmayacak." Dedi.
Başkan Ekrem Yüce, konuşmasını bitirdikten sonra Hendek Belediyesini ziyaret etmek için AK Parti İlçe Teşkilat binasından ayrıldı.
 






















Sakarya Hendek Ak Parti sakarya büyükşehir belediyesi Ekrem Yüce Baykal çiçek