BAŞKAN YÜCE, BABAOĞLU'NU TEBRİK ETTİ!

TAKİP ET

Başkan Yüce, "Hendek Belediye Başkanımızın 3,5 yılda yaptığı hizmetleri dinledik. Ben huzurlarınızda bugün açılışı yapılan 10 yatırım için gayret gösteren Turgut Babaoğlu'nu tebrik ediyorum" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce, Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde konuşan Ekrem Yüce, Hendek'e yapılan hizmetleri anlattı. 

Başkan Yüce, "Hendek Belediye Başkanımızın 3,5 yılda yaptığı hizmetleri dinledik. Ben huzurlarınızda bugün açılışı yapılan 10 yatırım için gayret gösteren Turgut Babaoğlu'nu tebrik ediyorum. Aynı zamanda bugün burada Cumhur İttifakı için bir meşale olan, MHP'nin çok değerli genel başkanının adını taşıyan Fen lisesinin temelini atmasından ötürüde yürekten tebrik ediyorum. Biz bir aileyiz. Cumhur ittifakı sımsıkı bir ailedir. Bu ailenin varlığı ilelebet devam edecektir inşallah. Belediye başkanımız Turgut Babaoğlu yaptığı hizmetleri anlattı. bu hizmetleri dinledikten sonra, Sakarya Büyükşehir Belediyesi neler yaptı? diye soranlar olabilir. Bende Hendek'e yaptığımız hizmetleri kısaca sizinle paylaşmak istiyorum. Hendek'te yol bakım çalışmaları için toplamda, 30 milyon 925 bin TL'lik yatırımı gerçekleştirdik. 43 KM yol için 88 bin ton asfaltı Hendek'in sokaklarıyla buluşturduk. Şu ana kadar, Güney, Kadifekale, Kırktepe, Bıçkıatik, Eskibıçkı, Esentepe, Yenimahalle Yavuz Sultan Selim Caddesi 1. kısım, Yeşilyurt, Hacıkışla, Yeniyayla, Kurtuluş, Göksu, Bakacak, Kocatöngel, Dereköy bölgelerinde asfaltlama çalışmaları tamamlanmıştır. 7 BİN 970 metre kaldırım çalışmasını gerçekleştirdik. 1,7 Km v kanalı çalışmasını gerçekleştirdik. 3193 m3 taş duvar çalışmasını gerçekleştirdik. 22 BİN m3 heyelan için dolgu malzemesi kullandık. İtfaiye hizmet binasını hizmete açtık. Hendek'te toplam 12 spor alanına destek verdik. Su kayıplarını azaltmak için çalışmalar yaptık. Afette hasar gören tesislerin onarılması için çalışmalar yaptık. Dikmendeki su kaynağını korumak için duvar ördük ve bu proje için 2 milyon 550 bin tl harcadık. Eski bıçkı ve Bıçkıatik içme suyu projesi için 2 milyon 500 bin tl lik bir yatırım gerçekleştirdik. Hendek'te 62 km lik içme suyu hattı projesini gerçekleştirdik. İçme suyu deposu ihtiyacı olan yerlere 4 adet depo yaptık. Altyapı ve kanalizasyon çalışmaları yaptık. Yapılan bu yatırımlar için 12 milyon 100 bin Tl harcadık. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime, spora yatırımlar yaptık. Şehrimize 48 derslikli imam hatip ortaokulu kazandırıyoruz. Çok yakın bir tarihte Türkiye'nin en modern okulunu, Selçuklu, Osmanlı ve yenikent projesini harmanlayarak yaptığımız Adapazarı İmam Hatip Lisesi projesini faaliyete geçireceğiz. Değerli katılımcılar, bugün Fen lisesi temel atma töreninde emeği geçen Milli Eğitim Bakanımıza ve temsilcisi Sakarya Milli Eğitim İl Müdürüne, belediye başkanımız Turgut Babaoğluna, siyasilerimize, genel başkan yardımcılarımıza, grup başkan vekilimize, milletvekillerimize, bürokratlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Hendek'e kazandırılan 10 projenin ve fen lisesi temel atma töreninin şehrimize, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Ekrem Yüce konuşmasını Yunus Emre'nin sözleriyle bitirdi. Başkan Yüce; ilim ilim bilmektir. İlim kendin bilmektir. Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktır, diye sözlerini tamamladı.

Sakarya Hendek Büyükşehir Belediye Fen Lisesi Mhp Ak Parti Devlet Bahçeli Muhammed Levent Bülbül Ekrem Yüce Sadir Durmaz vali Cetin oktay Vali Çetin Oktay Kaldırım Turgut Babaoğlu