BAŞKAN YARDIMCISI BAHADIR: LOKMAN İÇÖZ LAF OLSUN DİYE KONUŞUYOR

TAKİP ET

Çarşıda gel gez konuşulanları duy, doğalgaz Çamlıca'ya geldi. Yollar Çamlıca'da yapılıyor, diye söylenir çarşıda. Siz burada söylüyorsunuz ya! buradan tribünlere oynamanın anlamı yok.

BAŞKAN YARDIMCISI BAHADIR; LOKMAN İÇÖZ LAF OLSUN DİYE KONUŞUYOR...

Mart ayı meclis toplantısında Çamlıca tartışması yaşandı. Meclis toplantısında söz alarak konuşma yapan Lokman İçöz, Çamlıca mahallesindeki bozuk yollardan bahsetti. Lokman İçöz, bu yollar ne zaman yapılacak? diye sorunca, belediye başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır söz alarak konuştu.

Belediye başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, " Meclis üyemiz Lokman İçöz, gündem olsun diye konuşuyor. Biz kendisiyle günü birlik beraberiz. Ekiplerimizde şu an Çamlca'da çalışıyor. Yolların yapımıyla ilgili kendisiyle görüştüm ve telefonla bilgi verdim. Laf olsun diye konuşmaya gerek yok, ikimizde aynı yerdeyiz ve yan yanayız. Doğalgaz yollarımızda çökmeler oluyor, asfalt programına aldık. Şu anda Çamlıca'da 4 sokağımızda kilitli taş döşeme işleri başlayacak. Çamlıca mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor ve Lokman bey de bunu biliyor. 

LOKMAN İÇÖZ; ARABALAR KÜTÜR KÜTÜR VURUYOR

Lokman İçöz araya girerek, ben 4 mahallede ara sokakları komple gezdim. Arabalar kütür kütür vuruyor. Ben rica ettim. Gelin Allah rızası için, bugün asfalt dökülmez, ama stabilize malzemeyle, geri dönüşüm malzemesiyle bu işi geçici olarak çözeriz, sırası gelince asfalt dökeriz. ben bunları burada söylemekten zevk duymuyorum, ama insanlar camide sokakta bizi görünce , Lokman başkan siz ne işe yarıyorsunuz? diye sorduğunda, artık cevap veremiyoruz, diye konuştu.

BAŞKAN BABAOĞLU; AMORTİSÖR GÖREVİ...

Başkan Turgut Babaoğlu araya girerek, vatandaşımızın arzusu isteği bütün işlerin yapılması. Bizler siyaset yapıyoruz, tabiiki vatandaşımızı kırmayacağız, üzmeyeceğiz, vatandaşlarımızın isteklerini de buraya taşıyacağız. Sizin amortisör göreviniz olacak. Her şeyde bunalmak sıkılmak olmaz, dedi.

Lokman İçöz, Başkanım gelin görün, eğer yola para harcamak uygun değil derseniz, ben de bu kararınıza saygı duyarım, dedi.

BAŞKAN BABAOĞLU; TRİBÜNLERE OYNAMAYI BIRAKIN!

Başkan Babaoğlu, Hendek'in biten işleri ve bitmeyen işleri var. Burada sen sadece Çamlıca'nın meclis üyesi değilsin. Hendek'in meclis üyesisin. Buradaki 25 meclis üyesi Hendek'in tamamını temsil ediyor. Sizin söyleminiz önce Çamlıca'nın ki olsun. Çarşıda gel gez konuşulanları duy, doğalgaz Çamlıca'ya geldi. Yollar Çamlıca'da yapılıyor, diye söylenir çarşıda. Siz burada söylüyorsunuz ya! buradan tribünlere oynamanın anlamı yok. Lütfen tribünlere oynamayı bırakın. Biz yapmayacağız demiyoruz, zamana bırakılan işler var. ben de isterim hendek'in bütün işleri bitsin. asfaltları, kaldırımları bitsin, bizde rahat rahat vatandaşımıza hizmet etmenin gururnu yaşayalım. Gereksiz tartışma ortamı oluşturmayalım. Büyükşehirin meclis toplantısında, büyükşehir yolları niye yapmıyor, diye de sormanı bekliyorum, diye konuşmasını bitirdi.

 

Hendek Çamlıca Mart ayı meclis toplantısı hendek belediyesi çamlıca doğalgaz hüdaverdi bahadır turgut babaoğlu lokman içöz