BAŞKAN YARDIMCISI BAHADIR'IN MAKAM ARACI...

TAKİP ET

Başkan yardımcısı BAHADIR, " Bir gün ışıklarda beklerken araç durdu. Yeşil ışık yanmasına rağmen, aracı hareket ettiremedim. O sırada yandaki araçtan inen sürücü, benim kalp krizi geçirdiğimi düşünerek, kapıyı açıp bana bir şeyiniz var mı? diye sordu.

BAŞKAN YARDIMCISI BAHADIR'IN MAKAM ARACI...

Hendek Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında, meclis gündemin 9. maddesi olan belediye zimmetinde bulunan 6 adet aracın satışının görüşülmesi yapılırken söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'ın makam aracının satışını sordu.

Başkan Turgut Babaoğlu, makam aracının sık sık arıza yaptığını, en son aracın şanzıman kısmında arızanın olduğu ve tamiratının pahalı olduğunu söyledi. Bu yüzden aracı satıp, yenilemeyi düşündüklerini söyledi.

Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, aracın arızalanmasıyla ilgili başından geçen bir anısını anlattı. Başkan yardımcısı BAHADIR, " Bir gün ışıklarda beklerken araç durdu. Yeşil ışık yanmasına rağmen, aracı hareket ettiremedim. O sırada yandaki araçtan inen sürücü, benim kalp krizi geçirdiğimi düşünerek, kapıyı açıp bana bir şeyiniz var mı? diye sordu. Ben de bende bir şey yok, araçta arıza var, diye cevap verdim.

NOT: ARAÇ SATIŞIYLA İLGİLİ KONUŞMALAR HABER VİDEOSUNUN İÇİNDEDİR! 

hendek hendek belediyesi haziran ayı meclis toplantısı ak parti meclis meclis toplantısı araç satışları belediye ihale turgut babaoğlu hudaverdi bahadır hamit canlı