Başkan Vural Tutkun; Maç sahada kazanılır, masada değil!

TAKİP ET

BAŞKAN VURAL TUTKUN: MAÇ SAHADA KAZANILIR, MASADA DEĞİL!
Yenimahallespor, Pazar günü Sentetik Çim Sahada Geyvespor'u ağırladı. Geyvespor 1-0 öne geçtiği maçı, 90+2 de yediği golle, 2-1 kaybetti.
Yenimahallespor, hakem bitiş düdüğü çalmadan, maç bitmez, kuralını Geyvespor'a gösterdi. 90+2'de yenilen golü, Geyvespor camiası çok içerlemiş!
Öyle bir içerlemişler ki, mesnetsiz ve gerçeği yansıtmayan iddialarla, ASKF'nin kapısını çaldılar. Geyvespor Yönetimi, Yenimahallespor'un usulsüz ve eksik evraklı futbolcular oynattığı gerekçesiyle, ASKF'ye baş vurdu. Geyvespor Yönetimini iddiasına göre; 4 oyuncunun PCR ve Aşı Kartı Evrakları olmadığı ve bu evrakların maçtan sonra ASKF'deki maç dosyasına, usulsüz bir şekilde konuldu.
Bu iddiaya göre Yenimahallespor'dan önce ASKF töhmet altında bırakılmıştır. Bu suçlamalar sonrası Yenimahallespor Başkanı Vural Tutkun'a bu konuyu sorduk. Başkan Vural Tutkun: " ASKF ve Yenimahallespor Yönetimini töhmet altında bırakan Geyvespor Yönetimi, sahada kazanamadığı 3 puanı, masada kazanmak istiyor. Biz o gün PCR Testi olmayan 2 futbolcumuzu tribünde oturttuk. Sahada ve Kulübede oturan futbolcularımızın tüm evrakları noksansız olarak incelemeden geçti. Madem bir usulsüzlük vardı, o zaman Geyvespor yönetimi maç öncesi neden itirazda bulunmadı? Daha ligin ilk maçında ayak oyunları yaparak, ASKF'yi töhmet altında bırakmak, Sakarya Amatörüne zarar verir. Masabaşı oyunlarla maç kazanmaya çalışmak, emeğe ve alınterine saygısızlıktır. Pazar günü benim futbolcularım geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadılar ve herkes maç bitti derken, 90+2'de attıkları golle, maçı kazandılar. Futbolcularımızın emeğinin çalınmasına asla müsaade etmeyiz. Maç sahada kazanılır" dedi.

hendek yenimahallespor geyvespor askf yaşar zımba itiraz