Başkan Tutkun'dan Muhtar İskefiyeli'ye ziyaret...

TAKİP ET

BAŞKAN VURAL TUTKUN, MUHTAR İSKEFİYELİ'Yİ ZİYARET ETTİ...
Yenimahallespor başkanı Vural Tutkun, mahalle muhtarı İsmet İskefiyeli'yi makamında ziyaret etti.
Muhtarlık binasında görüşme yapan başkan Vural Tutkun, muhtar ismet İskefiyeli'den Yenimahallespor'a destek istedi. Görüşme sonrası Başkan Vural Tutkun, "Bu yıl hedefimizde BAL Ligi var. Yenimahallespor'un BAL Ligi hedefine ulaşması için mahalle muhtarımız İsmet İskefiyeli'den destek istedik. Yönetici arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içinde Yenimahallespor'un başarısı için çalışıyoruz. Yenimahalle muhtarımız İsmet İskefiyeli'yi ziyaret ederek, kendisiyle fikir alış verişinde bulunduk. Yenimahallespor'un başarısı için çok olumlu bir ziyaret oldu. Muhtar İsmet İskefiyeli, Yenimahallespor Yönetiminin yanında olacağını söyleyerek, bize büyük moral verdi" Dedi.
MUHTAR İSKEFİYELİ: HER ZAMAN YENİMAHALLESPOR'UN YANINDAYIM...
Yenimahalle muhtarı İsmet İskefiyeli,"Yenimahalle nüfus olarak Hendek'in en büyük mahallesi. Mahallemizin adını taşıyan Yenimahallespor, kurulduğu tarihten sonra kısa sürede büyük başarılar kazanarak, Süper Amatör Lige yükseldi. Yönetim kurulu bu yıl BAL Ligi hedefi koyarak, çalışmalara başladı. Bende bu çalışmalarda yönetimi destekliyorum. İnşallah bu yıl hedeflenen lige çıkacağız. Yenimahallespor başkanı Vural Tutkun'a nazik ziyareti için teşekkür ederim" Dedi.
GENEL KAPTAN İSMET KEBAP'DAN ÖZVERİLİ ÇALIŞMA...
Yenimahallespor genel kaptanı İsmet Kebap,kendi hazırladığı ilanlarla, üniversitede yetenekli futbolcu arıyor.
genel kaptan İsmet Kebap Hendek'te bir ilki gerçekleştirerek, Üniversitede Yenimahallespor için çalışmalar yapıyor. İlanla futbolcu arayan İsmet Kebap, Yenimahallespor'un Üniversitede sesi oldu.




hendek hendekspor yenimahallespor muhtar üniversite hendek gerçek haber bal ligi sakarya süper amatör lig