Başkan Tever; Sakarya Cumhurbaşkanımızın Kalesi...

TAKİP ET

Bugün akaryakıta, doğalgaza ve elektriğe zam geldi, diyoruz, ama bunların hiç biri Türkiye'nin ürettiği ürünler değil. İthal ettiğimiz ve parayla satın aldığımız ürünler. Devlet, doğalgaz fauralarının 2/3 nü karşılıyor. Elektrik faturalarının %50' sinide devlet karşılıyor. 3600 EK Göstergeyi bunlar çıkaramaz diye konuşan muhalefete rağmen, 3600 EK GÖSTERGE çıktı.

BAŞKAN TEVER KONUŞMASINA TEŞEKKÜRLE BAŞLADI
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşma yaptı. Başkan Tever, konuşmasına İlçe Danışma Toplantısını organize eden Hendek AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür ederek başladı.
SAKARYA, CUMHURBAŞKANIMIZIN KALESİ
Başkan Tever; " Pandemi sonrası coşkulu kalabalıkla Hendek İlçe Danışma Toplantısı yapıyoruz. Pandemi sonrası teşkilat çalışmalarımızı Ramazan ayı ile birlikte 16 ilçemizde başlattık. Ramazan ayında çok verimli çalışmalar yaptık. Buraya katılmadan önce ilçe başkanlarımızla toplantı yaptık. Yarında belediye başkanlarımızla yapacağız. AK Partimiz,  sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yaptığı çalışmalarla milletimizin gönlüne girdi. Bizde yapacağımız çalışmalarla, milletimizin gönlünde tutunacağız. Milletimizin derdiyle dertlenip, milletimizin yanında duracağız. 2023 seçimleri bizim için çok önemli. 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sakarya şehrini kalesi gibi görüyor. Biz, Sakarya'da çok oy alalım ki diğer illerde ortaya çıkacak açığı kapatalım." Dedi.
DOĞALGAZ-ELEKTRİK FATURALARI VE 3600 EK GÖSTERGE
Başkan Tever; " Pandemi sonrası ekonomik anlamda bir buhranın içindeyiz. Ekonomideki buhranı tüm dünya yaşıyor. Cumhurbaşkanımız, ekonomik buhranı en az zararla nasıl atlatırız, diye mücadele ediyor ve ajandasında yazan sorunlara çözümler arıyor. Bugün akaryakıta, doğalgaza ve elektriğe zam geldi, diyoruz, ama bunların hiç biri Türkiye'nin ürettiği ürünler değil. İthal ettiğimiz ve parayla satın aldığımız ürünler. Devlet, doğalgaz fauralarının 2/3 nü karşılıyor. Elektrik faturalarının %50' sinide devlet karşılıyor. 3600 EK Göstergeyi bunlar çıkaramaz diye konuşan muhalefete rağmen, 3600 EK GÖSTERGE çıktı. 5 milyon memuru ilgilendiren 3600 EK GÖSTERGE çıktı. Emekli ve görevi başında olan memurları ilgilendiren EK GÖSTERGE ile maaşlar yeniden düzenlenecek" Dedi.
BAŞÖRTÜSÜ-AYASOFYA-KURAN KURSU VE 6'LI MASA...
Başkan Tever; " 20022 de neredeydik? 2022' de neredeyiz? 2002' den önce yapılan yatırımların kat kat fazlasını 20 yıllık AK Parti'nin iktidarı döneminde yapıldı. Vatandaşlarımız yapılan hizmetlerin en iyisini istiyor. Geçmişte başörtüsünü, Ayasofya'yı ve 12 yaş altı çocuklarımızın Kuran kursuna gitmelerini konuşuyorduk. Geçmişte ilaç kuyruklarını, trafikte yaşanan can kayıplarını ve terörü konuşuyorduk. Geçmişte Türkiye'nin kendine özgüveni olmadığını konuşuyorduk. Bugün Türkiye'nin olmadığı hiç bir masada dünya karar alamıyor. Bugün ABD bile Ukrayna-Rusya Savaşında Türkiye'nin arabulucu olmasını istiyor. Türkiye dış siyasette güçlü bir ülke. Tabii ki 6'lı masada 6 kişi oturduğuna bakmayın. Arkada terörün siyasi uzantısı hdp var. Hdp olmadan bir şey yapamıyorlar, Ona ihtiyaçları var. Bu yüzden hdp ye bir şey diyemiyorlar. Hdp'nin yanı sıra Türkiye'nin güçlenmesi için mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan'ı istemeyen ve gitmesi için mücadele eden dünyanın diğer liderleri var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 te açıklayacağı çok önemli projeleri var. İHA VE SİHALARIMIZLA Azerbaycan'ın Suşa'yı nasıl aldığını tüm dünya biliyor. Yerli uçağımız, yerli otomobilimiz yakında üretilecek." Dedi.
MUHTARLAR...
Başkan Tever; "Bugün muhtarlarımız aramızda. muhtarlarımıza verdiğimiz sosyal haklar, hiç bir dönemde verilmedi. muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Bugün Ayasofya'yı açtık. Fakat rahmetli Erbakan Hocamızın Ayasofya açılsın diye düzenlediği mitinglerde yanında olanlar bugün Ayasofya açıldı da ne oldu? Diye konuşuyorlar" Dedi.
HENDEK'E MHP İLE BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ
Başkan Tever; " Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile Hendek'e hizmet vermeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem Yüce de aramızda. Büyükşehir Belediyesi son 3 yılda asfalt rekorları kırıyor. Bazı ilçelerde asfaltlama işi bitti. İnşallah Hendek de asfalttan ve diğer hizmetlerden yararlanacaktır. Alt yapısına girdiğimiz, asfalt sorunu %90'ı  bitmiş ilçelerimiz var. pandemi ve ekonomik krize rağmen bu hizmetleri verdik. Bizim 2023 te ki seçimlerde Cumhurbaşkanımıza desteğimizi verelim, kapı kapı dolaşıp, 2023 Seçimlerinin önemini anlatalım. Cumhurbaşkanımıza destek olalım" Dedi.
BAŞKAN TEVER'DEN MUHALEFET PARTİLERİNE COŞKULU KALABALIK MESAJI
Başkan Tever; " Pandemi sonrası coşkulu kalabalıkla ilçe danışma toplantısını yapan Hendek İlçe Teşkilatını kutluyorum. Böyle coşkulu kalabalık Muhalefet partilerinin ilçe kongrelerinde bile yok. Biz ilçe danışma toplantısını coşkulu kalabalıkla yapıyoruz. Bu toplantıyı organize eden herkese teşekkür ediyorum" Diye konuşmasını bitirdi. 


















































Sakarya Hendek Ak parti Mhp Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan necmettin Erbakan Erbakan Hoca İHA SİHA Suşa Azarbeycan yerli uçak yerli otomobil ilçe danışma toplantısı doğalgaz zammı elktrik zammı ilaç kuyrukları 3600 ek gösterge eyt eyt mağdurla