Başkan Sarı ve Tarım ve Orman İl Müdürü Özerdem Alancuma'da...

TAKİP ET

Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ulvi Özerdem Sakarya Ticaret Borsası Lisanslı Depo alanında incelemelerde bulundu

TARIM VE İL ORMAN MÜDÜRÜ ÖZERDEM, BAŞKAN SARI'DAN BİLGİLER ALDI
Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ulvi Özerdem Sakarya Ticaret Borsası Lisanslı Depo alanında incelemelerde bulundu. Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı’dan süreç ile ilgili bilgiler aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Alancuma mevkiinde inşaat çalışmalarında sona gelinen lisanslı deponun Sakarya Ticaret Borsasının vizyon projesi olduğunu belirterek “25 bin 900 ton çelik depolama kapasitesine sahip tesisimizde şu an 7 silo, engelli dostu olarak tasarlanan çiftçi evi ve idari binanın inşaatının tamamlandık. Bir silomuzun ve çevre düzenlemelerinin ardından inşallah harman sezonunda hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ulvi Özerdem, , tarım ürünleri üretiminin sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak, ticaretini kolaylaştıracak, modern depolama imkânları sunan yatırımın hayırlı olması temennisinde bulunarak Lisanslı Deponun bölge tarımı için önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.

Sakarya Hendek Alancuma Tarım Orman Müdür Tarım ve orman İl Müdürlüğü Sakarya Ticeret Borsası Depoculuk Lisanslı Depoculuk inşaat alanı