BAŞKAN SARI; "FİRMALARIMIZIN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUZ"

TAKİP ET

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen ’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasında listeye girme başarısı gösteren tüm firmaları kutladı.

Başkan Sarı küresel krizin en üst seviyede yaşandığı bu dönemde başarının kolay elde edilemediğini belirterek “Her şartta şehrimiz ve ülkemiz ekonomisinin büyümesi için çalışan, üreten tüccar ve sanayicilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi.

Başkan Sarı yaşanan tüm zorluklara rağmen 20 firmamızın yakaladığı bu başarıyla gurur duyduklarını belirterek: kotasyonumuzdaki ürün alım satımı nedeniyle Borsamız üyesi As Ofis, Güneşoğlu Süt Ürünleri, Hasbil Tarım Ürünleri, Özgüllü Süt Ürünlerinin listede yer alması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu vesileyle listede yer alan firmalarımız olmak üzere, ülkemizin yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı büyüme hedefine katkı koyan tüm firmalarımızın yönetim kurulları, yönetici ve çalışanlarını kutluyor; başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

sakarya sakarya büyükşehir belediyesi adem sarı sakarya ticaret borsası stb