Başkan Polat ve Ekibinden Reçel Projesi

TAKİP ET

İlçelerde Gündem Programında, Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Polat ve ekibinin dernek üyeleri için yaptığı çalışmaları anlattık

1 REÇELDE SEN YAPMAK İSTER MİSİN?

İlçelerde Gündem Programında, Yenimahalle MTL ile Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin ortaklaşa düzenlediği, " 1 Reçelde Sen Yapmak ister misin?" proje çalışmasını konuştuk.

İlçelerde Gündem Programında, "Meslek liseleri Hayata Dokunuyor" diye konuşurken, öğrencilerin üretime nasıl katkı sağladıklarını anlattık. Yenimahalle MTL öğrencileri her gün okullara gönderilmek üzere 5000 kişilik günlük yemek çıkartıyor. ileri ki günlerde bu sayı dahada artacak.

İlçelerde Gündem Programında, Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Polat ve ekibinin dernek üyeleri için yaptığı çalışmaları anlattık. Başkan Murat Polat ve ekibinin, kurumlarla ilişkilerinin iyi olduğunu söyledik.

Sakarya Hendek Yenimahalle Mesleki teknik lisesi Ortopedik engelliler eğitim kültür ve dayanışma derneği başkan Polat reçel reçel projesi